Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Νίκος Μπάρτζης βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού.
Ολες οι προσπάθειες για να αλλάξει γνώμη ο Νίκος Μπάρτζης και να παραμείνει στο Survivor, μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, φαίνεται πως απέβησαν άκαρπες, με τον νεαρό αγρότη να εμμένει στην απόφασή του να επιστρέψει και αυτός στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, οι γιατροί που εξέτασαν τον Νίκο Μπάρτζη κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο, έκριναν πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι του, δεν θα του επέτρεπε να επιστρέψει στα αγωνίσματα για τις επόμενες 15 ημέρες.
Αυτή η εξέλιξη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ήταν και η σταγόνα που ουσιαστικά «σφράγισε» την απόφαση του Νίκου να αποχωρήσει, αφού δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μείνει στο ριάλιτι επιβίωσης χωρίς να συμμετέχει για 15 ημέρες στα αγωνίσματα.
Αξίζει να σημειωθεί πως η παραγωγή, προκειμένου να μην αποχωρήσει ο Νίκος Μπάρτζης οικειοθελώς λόγω του τραυματισμού, τον διαβεβαίωσε πως δεν θα προέκυπτε θέμα παραβίασης κανονισμών σε περίπτωση που έμενε για 15 μέρες μέσα στο παιχνίδι, ακόμα και χωρίς να παίζει στους αγώνες.
Ο Νίκος, ωστόσο, εμφανίστηκε ανένδοτος, μη θέλοντας με τίποτα να μείνει στο παιχνίδι ως απλός... θεατής, αφού μέχρι τώρα ο κόσμος τον γνωρίζει ως μαχητή και αγωνιστή, με αποτέλεσμα να σφραγίσει την επερχόμενη αποχώρησή του.
Ακολουθησέ μας στην σελίδα Survivor News στο Facebook για να μαθαίνεις πρώτος τα spoiler.
Survivor spoiler: Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία της Δευτέρας 23/2

