Διαφήμιση - Advertisement
Survivor 4 spoiler : Αλλάζουν οι κανόνες – Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες - Gkourou.com Survivor 4 spoiler : Αλλάζουν οι κανόνες – Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες

Survivor 4 spoiler : Αλλάζουν οι κανόνες – Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες


Διαφήμιση - Advertisement


 
Κι ενώ όλοι ανέμεναν από την επόμενη εβδομάδα να μετατραπεί το Survivor από ομαδικό σε ατομικό, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει διαφορετικά σχέδια...

 Νέες ανατροπές στο Survivor, καθώς πρόκειται να εφαρμοστούν αλλαγές στους κανονισμούς που γνωρίζαμε ως τώρα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι κανόνες αλλάζουν στο Survivor 4 του ΣΚΑΪ. Είναι χαρακτηριστικό ότι πλέον τα ματσαρίσματα των παικτών θα γίνονται με κλήρωση.

Οι παίκτες βρίσκονται σε αναμονή για να δουν πότε το παιχνίδι θα γίνει ατομικό, κάτι που σημαίνει πως ο κάθε διαγωνιζόμενος θα «παλεύει» μόνος για την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε», το Survivor πρόκειται να γίνει ατομικό σε 2-3 εβδομάδες. Συγκεκριμένα όταν στο παιχνίδι θα έχουμε απομείνει οκτώ παίκτες.

«Θα γίνεται κλήρωση και θα δίνονται τέσσερις ζωές στον κάθε παίκτη να διαγωνιστεί στον στίβο μάχης. Ο νικητής κάθε ατομικού παιχνιδιού θα κερδίζει μεγάλα έπαθλα», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή.

Ακόμη όταν το αγωνίσματα σταματήσουν να γίνονται σε ομαδικό επίπεδο, ακόμη και οι φίλοι θα έρθουν αντιμέτωποι, ενώ δεν θα υπάρχει δυνατότητα να επιλέξει ο κάθε παίκτης τον αντίπαλό του, καθώς αυτό θα γίνεται μέσω κλήρωσης, κάτι που δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Ποιους παίκτες θα ψηφίσετε στην 48ωρη όταν θα γίνει ατομικό το Survivor; 

Ψήφισε ΕΔΩ 

Διαφήμιση - Advertisement