Διαφήμιση - Advertisement
Survivor 4 Spoiler: 14 Ιουλίου ο τελικός - Gkourou.com Survivor 4 Spoiler: 14 Ιουλίου ο τελικός

Survivor 4 Spoiler: 14 Ιουλίου ο τελικός


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Τούρκος μεγιστάνας βρέθηκε στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και είχε σειρά επαφών με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορί ες του dokari.gr, ένα από τα βασικά αντικείμενα συζήτησης ήταν η λήψη απόφασης για την ημερομηνία διεξαγωγής του μεγάλου τελικού του Survivor.

Τόσο οι διοικούντες τον ΣΚΑΪ, όσο και ο ίδιος ο Ιλιτζαλί επιθυμούσαν από κοινού να «τραβήξει» το ριάλιτι επιβίωσης ακόμα και μέσα στον Ιούλιο.

Οι ημερομηνίες που έπεσαν στο τραπέζι ήταν δύο και τελικώς «κλείδωσε» για τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού η 14η Ιουλίου.

Στελέχη του ΣΚΑΪ επιβεβαιώνουν πως έχουν καταλήξει σε συμφωνία οι δύο πλευρές για την Τετάρτη 14 Ιουλίου και πλέον απομένει η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του καναλιού του Φαλήρου.

Υπενθυμίζουμε πως για να «τραβηχτεί» η διεξαγωγή του Survivor 2021 έως τις 14 Ιουλίου, θα χρειαστεί -εκτός απροόπτου- να αλλάξει η κανονική ροή του παιχνιδιού. Ετσι, θα προκύψουν ακόμα τρεις αποχωρήσεις με τη σημερινή μορφή, ανάμεσα σε παίκτες της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας και μόλις μείνουν 8 θα προκύψει η ομαδική τελική ψηφοφορία.

Αυτό, πλέον, που μένει να αποφασιστεί είναι το πού θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός, με την Αθήνα και το Γαλάτσι να θέτουν και πάλι τη βασική υποψηφιότητα.

Ακολουθησέ μας στην σελίδα Survivor News στο Facebook για να μαθαίνεις πρώτος τα spoiler.


Διαφήμιση - Advertisement