Τελευταία ευκαιρία είναι οι εβδομάδες πριν από τις γιορτές για τους παίκτες του Survivor να αλληλεπιδράσουν ως ομάδες αφού σύμφωνα με το «Πρωινό» μετά το Πάσχα το ριάλιτι παίρνει την πιο ανταγωνιστική του μορφή αφού διαλύονται οι ομάδες και το παιχνίδι πλέον γίνεται ατομικό.
Σε αυτή τη μεταστροφή του παιχνιδιού η παραγωγή έκανε δώρο σε έναν παίκτη ένα ταξίδι στο Μαϊάμι. Φέτος όμως λόγω της πανδημίας το έπαθλο αυτό για τον νικητή του πρώτου ατομικού αγωνίσματος θα είναι ένα ακριβό αυτοκίνητο.
Περισσότερες πληροφορίες για το ατομικό παιχνίδι στο Survivor.
«Αλλάζουν όλα στο Survivor μετά το Πάσχα. Το παιχνίδι γίνεται ατομικό, διαλύονται οι ομάδες και θα γίνει ένα μίνι event στον Άγιο Δομίνικο. Θυμόμαστε στις προηγούμενες διαλύσεις ομάδων όταν γινόταν πλέον το παιχνίδι ατομικό και ο κάθε παίκτης αγωνιζόταν για τη δική του επιβίωση ένα από τα πρώτα έπαθλα ήταν ένα ταξίδι στο Μαϊάμι. Αυτό το έπαθλο δεν θα δοθεί φέτος λόγω της πανδημίας. Το πρώτο έπαθλο στο πρώτο ατομικό αγώνισμα είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ», είπε ο Αλέξης Μίχας.
Δείτε όλα τα νέα της ημέρας ΕΔΩ
Γίνε μέλος στην σελίδα Survivor News στο Facebook για να μαθαίνεις πρώτος τα spoiler.
Survivor spoiler: Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία της Δευτέρας 23/2

