Διαφήμιση - Advertisement
Survivor 4: Ο Λιανός στο στόχαστρο - Αδειάζει την παραγωγή - Gkourou.com Survivor 4: Ο Λιανός στο στόχαστρο - Αδειάζει την παραγωγή

Survivor 4: Ο Λιανός στο στόχαστρο - Αδειάζει την παραγωγή


Διαφήμιση - Advertisement

 


Κακά τα ψέματα, το Survivor 4 απασχολεί τη καθημερινότητά μας. Αντιστοίχως, τα social media, ειδικά τις ώρες προβολής των επεισοδίων, οργιάζουν. Στο στόχαστρο έχουν μπει ο Αλέξης Παππάς, ο Τριαντάφυλλος, η Ελευθερία Ελευθερίου και τελευταία, και ο Γιώργος Λιανός.

Ο λόγος είναι πως από τα πλάνα των επεισοδίων, φαίνεται πως ο Τζέιμς και κάποιοι άλλοι παίκτες παίρνουν λιγότερο χρόνο για να μιλήσουν και να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους σε σχέση με συμπαίκτες τους με τους οποίους έχουν κόντρα. Χαρακτηριστικά είναι τα παράπονα του Twitter σχετικά με τις επιθέσεις του Παππά προς τον Τζέιμς που έφτασε να τον αποκαλέσει "σάπια τομάτα".

Η κορύφωση ήρθε μετά το επεισόδιο όπου φαίνεται να ρωτάει ο Τζέιμς τον Ηλία και να απαντά ο Παππάς αντί του ιδίου, με τον Λιανό να φαίνεται να λέει "περίμενε να ολοκληρώσει".

Οι κατηγορίες κάνουν λόγο για επιλεκτική συμπεριφορά ενάντια στον Τζέιμς και η αλήθεια είναι πως κάποια πλάνα του παίκτη των μπλε που είδαμε στο τρέιλερ, δεν τα είδαμε να παίζουν στη τελική εκδοχή του επεισοδίου.

Μάλιστα, χρήστης του Twitter έγραψε κάνοντας μένσιον τον παρουσιαστή: "Δέχεται ο Τζέιμς τέτοια επίθεση...κάνει μια ερώτηση στον Ηλία...τον προσγειώνεις δίνοντας τον λόγο στον Τραμπουκο...επιτρέπεις να τον κατηγορούν αισχρά..σου ζητάει τον λόγο να απαντήσει.και εσύ δεν τον ΔίΝΕΙΣ ΠΟΤΈ!!!! Γιωργάρα συνελθε!!!!".

Η απάντηση του Λιανού ήταν ενδεικτική: "Τον έδωσα και απάντησε φίλε μου ( ευχαριστώ για την ωραία φωτο μου που ανέβασες) τα παράπονα σου στο μοντάζ". Με άλλα λόγια, είναι σαφές πως ο Γ. Λιανός "δείχνει" την παραγωγή ως τον κύριο υπαίτιο για όσα βλέπουμε, κάτι που ούτως ή άλλως είναι δεδομένο.

Δείτε όλα τα νέα της ημέρας ΕΔΩ

Γίνετε μέλη στην σελίδα Survivor News στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα του παιχνιδιού.


Διαφήμιση - Advertisement