Γιώργος Καραϊβάζ: Με βουρκωμένα μάτια μετέδωσαν το ρεπορτάζ της δολοφονίας οι συνάδελφοι του στο Star Channel - Gkourou.com Γιώργος Καραϊβάζ: Με βουρκωμένα μάτια μετέδωσαν το ρεπορτάζ της δολοφονίας οι συνάδελφοι του στο Star Channel

Γιώργος Καραϊβάζ: Με βουρκωμένα μάτια μετέδωσαν το ρεπορτάζ της δολοφονίας οι συνάδελφοι του στο Star Channel


 


Στη δυσάρεστη θέση να μεταδώσουν την είδηση της δολοφονίας του δικού τους Γιώργου, είχαν οι δημοσιογράφοι του Star Channel το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε νεκρός έπειτα από ενέδρα που του έστησαν έξω από το σπίτι του στον Άλιμο και η είδηση σόκαρε τους πάντες στο Star Channel όπου εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ο αστυνομικός συντάκτης.

«Είναι ο δικός μας Γιώργος Καραϊβάζ, συνεργάζεται με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, οι τηλεθεατές τον βλέπουν καθημερινά, ασχολείται με πολλές και δύσκολες υποθέσεις όλα αυτά τα χρόνια που από κοινού πορεύεστε στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και να το πιστέψουμε ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι μια είδηση που πραγματικά μας έχει σοκάρει», είπε η Κάτια Μακρή.

Ενώ ο Βάιος Σύρρος σημείωσε πως: «Για μας ήταν σοκ. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την πληροφορία γιατί είναι ένας άνθρωπος που είμαστε μαζί 32 χρόνια. Είμαστε μαζί…»

 

Δείτε όλα τα νέα της ημέρας ΕΔΩ

Survivor spoiler: Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία της Δευτέρας 23/2

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ