Διαφήμιση - Advertisement
Καταιγιστικές εξελίξεις στο ποδόσφαιρο: Διαλύεται η European Super League - Gkourou.com Καταιγιστικές εξελίξεις στο ποδόσφαιρο: Διαλύεται η European Super League

Καταιγιστικές εξελίξεις στο ποδόσφαιρο: Διαλύεται η European Super League


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το τσουνάμι αντιδράσεων που προκάλεσε η ανακοίνωση της δημιουργίας της European Super League είναι πολύ πιθανό να αφήσει μόνο στα χαρτιά αυτό το εγχείρημα.

Οι αντιδράσεις των οπαδών των ομάδων που αποφάσισαν να διαχωρίσουν τις θέσεις τους από τις UEFA/FIFA και να φτιάξουν τη δική τους Λίγκα, αλλά και το παγκόσμιο μέτωπο αντιδράσεων που ξέσπασε στο άκουσμα της απόφασης για την ESL, αναγκάζουν τις ομάδες να κάνουν... δεύτερες σκέψεις.

Η Μανστεστέρ Σίτι ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρηση της από τη ESL ενώ όπως μετέδωσαν τα βρετανικά ΜΜΕ, και η Τσέλσι φέρεται έτοιμη να αποχωρήσει από τους «12», λόγω των αντιδράσεων των οπαδών της, ενώ με δήλωσή του ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζουάν Λσπόρτα, τόνισε ότι ο σύλλογος ανήκει στα μέλη του και θέτει το θέμα σε ψηφοφορία.

Παράλληλα την ίδια ώρα ο Λαπόρτα με νέες του δηλώσεις γνωστοποίησε ότι για τη συμμετοχή ή μη της Μπαρτσελόνα θα αποφασίσουν τα μέλη της, μέσα από την ψηφοφορία που θα γίνει. Επίσης και η Ατλέτικο δείχνει πως δεν θ΄ ακολουθήσει.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι γι΄ απόψε έχει προγραμματιστεί έκτακτη σύσκεψη των 12 κλαμπ προκειμένου να συζητήσουν για τις κινήσεις που θ΄ ακολουθήσουν.

"Αποχωρεί και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Σύμφωνα με νεότερες αναφορές των βρετανικών ΜΜΕ, και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη ν΄ αποχωρήσει απ’ την ESL. Μάλιστα όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η απόφαση δείχνει να είναι ειλημμένη και η επίσημη ανακοίνωση των «κόκκινων διαβόλων» αναμένεται έως την Παρασκευή (23/04).

Ενδεικτικό της πίεσης που έχει ασκηθεί και των αντιδράσεων που υπήρξαν και στο εσωτερικό της ομάδας του Μάντσεστερ, είναι το γεγονός ότι ο Εκτελεστικός Διευθυντής κι αντιπρόεδρος της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουρντ (εκ των πρωτεργατών της κίνησης της «12») υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία θα επικυρωθεί με τη λήξη τη εφετινής σεζόν 2020/21.

Δείτε όλα τα νέα της ημέρας ΕΔΩ

Γίνε μέλος στην σελίδα Survivor News στο Facebook για να μαθαίνεις πρώτος τα spoiler.


Διαφήμιση - Advertisement