Διαφήμιση - Advertisement
Τζένιφερ Άνιστον: Απαντά στις φήμες για κρυφή υιοθεσία παιδιού - Gkourou.com Τζένιφερ Άνιστον: Απαντά στις φήμες για κρυφή υιοθεσία παιδιού

Τζένιφερ Άνιστον: Απαντά στις φήμες για κρυφή υιοθεσία παιδιού


Διαφήμιση - Advertisement

 


Με το τηλεοπτικό ριγιούνιον της διάσημης σειράς «Τα Φιλαράκια» (Friends, 1994-2004) να είναι στα σκαριά, η 52χρονη Τζένιφερ Άνιστον είχε μία έκπληξη μεγάλου βεληνεκούς να ανακοινώσει στους 5 συμπρωταγωνιστές της: στα γυρίσματα βρήκε την ευκαιρία να τους εκμυστηρευτεί ότι θα γίνει μητέρα από υιοθεσία.

Η Άνιστον τους αποκάλυψε ότι «από στιγμή σε στιγμή» θα είναι έτοιμα τα χαρτιά της υιοθεσίας ενός κοριτσιού από το Μεξικό που αυτή τη στιγμή φιλοξενείται στο ορφανοτροφείο Casa Hogar Sion και διευκρίνισε ότι η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο. Σύμφωνα με το Closer, η ηθοποιός θεώρησε πως η επανένωση των Friends ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή για να μοιραστεί με όλους τα υπέροχα νέα!

Ο εκπρόσωπος της Άνιστον όμως δήλωσε προ μερικών ωρών στην Daily Mail: «Η είδηση είναι πλήρως κατασκευασμένη και δεν συνέβη ποτέ. Η Τζένιφερ δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα των παιδιών, αλλά προς το παρόν ασχολείται με την καριέρα της, τα σκυλιά της που υπεραγαπά και τις φιλανθρωπικές της δράσεις».

Το όνομα της Άνιστον συνδέθηκε για πρώτη φορά με το συγκεκριμένο ορφανοτροφείο το 2011, εν μέσω δημοσιευμάτων ότι σκεφτόταν να υιοθετήσει παιδί πριν τον γάμο της με τον Τζάστιν Θερού. Πρόσφατα είπε στη Σάντρα Μπούλοκ στο Interview Magazine, «Ακούω γέλια και βλέπω παιδιά να τρέχουν», μια υπόνοια ότι είχε χτυπήσει το βιολογικό της ρολόι και ήθελε να βιώσει την μητρότητα.

Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο δημοσιευμάτων περί εγκυμοσύνης και υιοθεσίας. Τον Ιανουάριο του 2019, μιλώντας στο περιοδικό Elle, είχε μιλήσει για την μεταχείριση των μέσων ενημέρωσης στο ότι είναι single και τις συνεχείς αναφορές στους γάμους της με τον Μπραντ Πιτ και τον Τζάστιν Θερού, που έληξαν το 2005 και το 2017 αντίστοιχα.

Δείτε όλα τα νέα της ημέρας ΕΔΩ

Γίνετε μέλη στην σελίδα Survivor News στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα του παιχνιδιού.


Διαφήμιση - Advertisement