Διαφήμιση - Advertisement
Τροχαίο στη Γαύδο - Συγκλονίζει η μητέρα της Κορίνας - Gkourou.com Τροχαίο στη Γαύδο - Συγκλονίζει η μητέρα της Κορίνας

Τροχαίο στη Γαύδο - Συγκλονίζει η μητέρα της Κορίνας


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην Κορίνα, που έχασε τη ζωή της στη Γαύδο όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε έπεσε σε γκρεμό. Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει στην Κέρκυρα στον Ιερό Ναό Καναλίων, στις 5 το απόγευμα.

Η μητέρα της είναι απαρηγόρητη και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έχασε το παιδί της. “Είμαστε κομμάτια όλοι, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Δεν υπάρχουν λόγια. Το έμαθα από μία φίλη της που με πήρε τηλέφωνο και μετά με πήρε και η αστυνομία. Από την πλευρά της αστυνομίας γίνεται έρευνα. Το παιδί με το οποίο ήταν μαζί και εγώ μίλησα μαζί του την Κυριακή το βράδυ που ήταν στο νοσοκομείο στα Χανιά λέει ότι έφτασαν μαζί μέχρι το τέλος του γκρεμού, αλλά αυτός έχει μόνο δύο γρατζουνιές. Το παιδί μου έσπασε πλευρά, διαλύθηκε ολόκληρη”, είπε η μητέρα της αδικοχαμένης Κορίνας μιλώντας στο Corfutvnews.

“Μέσα στο αμάξι ήταν και οι δύο και πήγαν όπως είπε να βάλουν μπροστά τη μηχανή για να ανάψουν το καλοριφέρ επειδή κρύωναν και έφυγε το αμάξι. Αυτός λέει ότι έφτασε κάτω μαζί με την Κορίνα. Αυτός λέει ότι μετά σκαρφάλωσε πάνω επειδή δεν είχε σήμα για να μπορέσει να ειδοποιήσει για βοήθεια. Η Κορίνα κατέληξε γιατί άργησαν πολύ να φτάσουν στο σημείο. Επειδή δεν υπήρχε ελικόπτερο στα Χανιά και έφεραν από Αθήνα... Εάν έπεφτε μαζί με την Κορίνα στον γκρεμό θα έπρεπε να έχει χτυπήσει πολύ περισσότερο. Και πώς μπόρεσε και ανέβηκε όλο τον γκρεμό για να βρει σήμα και να φέρει βοήθεια; Δεν ξέρω. Για αυτό γίνεται έρευνα. Σενάρια υπάρχουν πολλά, αλλά τι να λέμε τώρα, θα μιλήσουν οι ειδικοί... Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι αυτός δεν έφυγε κάτω στον γκρεμό μαζί με το αμάξι”, σημείωσε.

Δείτε όλα τα νέα της ημέρας ΕΔΩ



Διαφήμιση - Advertisement