Διαφήμιση - Advertisement
Μυστήριο με τον θάνατο 41χρονου - Η ανατροπή και η νεκροψία - Gkourou.com Μυστήριο με τον θάνατο 41χρονου - Η ανατροπή και η νεκροψία

Μυστήριο με τον θάνατο 41χρονου - Η ανατροπή και η νεκροψία


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μυστήριο πλανάται γύρω από τον θάνατο του 41χρονου αξιωματικού του Εμπορικού Ναυτικού που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Πύργου στις 30 Μαρτίου, σύμφωνα με το patrisnews.com. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η υπόθεση θανάτου του 41χρονου παίρνει νέα τροπή καθώς η Εισαγγελία Εφετών Πατρών δέχθηκε την αίτηση της οικογένειας του εκλιπόντα και άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας, υιοθετώντας επί της ουσίας την απόφαση του Αντιεισαγγελέα Ηλείας Ευάγγελου Μιχαήλου που είχε καταρχήν διατάξει διενέργεια νεκροτομής, η οποία στη συνέχεια ανακλήθηκε ύστερα από παρέμβαση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ηλείας.

Το Συμβούλιο Εφετών Πατρών θα συνεδριάσει εντός της ημέρας προκειμένου να αποφασίσει για το εάν απαιτείται να γίνει νεκροψία προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου του 41χρονου. Σύμφωνα με το ilia.news ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Πύργου με κορονοϊό.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή 1 Απριλίου, ο Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Ευάγγελος Μιχαήλος διέταξε τη διενέργεια νεκροτομής, για τα αίτια θανάτου του αξιωματικού του εμπορικού ναυτικού, όμως αυτή ανακλήθηκε λίγο αργότερα ύστερα από παρέμβαση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ηλείας. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η οικογένεια του άτυχου άνδρα, μετά την αλλαγή της απόφασης, έδωσε εντολή στον δικηγόρο να προβεί σε εξώδικη καταγγελία εκ μέρους της οικογένειας προς την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας, τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Την περασμένη Παρασκευή, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλείας συμφώνησε με την εισαγγελέα και αποφάσισε να μην γίνει νεκροψία- νεκροτομή όμως την περασμένη Δευτέρα, κατατέθηκε αίτηση από την οικογένεια στην Εισαγγελία Εφετών Πατρών προκειμένου να ασκήσει έφεση κατά του 24/2021 βουλεύματος η οποία χθες έγινε δεκτή και εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: patrisnews.com

Δείτε όλα τα νέα της ημέρας ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement