Διαφήμιση - Advertisement
Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: "Κλειδί" το παρελθόν της 25χρονης - Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του δράστη - Gkourou.com Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: "Κλειδί" το παρελθόν της 25χρονης - Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του δράστη

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: "Κλειδί" το παρελθόν της 25χρονης - Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του δράστη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο παρελθόν της 25χρονης εγκύου που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη στρέφονται οι Αρχές. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών που χειρίζονται τη συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται ότι έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειές τους έτσι έστω να στοιχειοθετήσουν την παρουσία ενός ατόμου από το παρελθόν της 25χρονης γυναίκας στο σημείο της επίθεσης το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Πρόκειται για άτομο που, όπως φαίνεται, γνώριζε την 25χρονη.

Σημειώνεται ότι το αυτόφωρο για την υπόθεση έχει περάσει, ωστόσο, σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να προχωρήσουν σε σύλληψη για κάποιο άλλο αδίκημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 25χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς "Με πλησίασε ένας άνδρας την ώρα που περπατούσα στην οδό Ηπείρου στα Τουρκοβούνια και μου έβαλε ένα πανί με καυστικό στο πρόσωπο. Στη συνέχεια μπήκε σε ένα μπλε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Αμέσως μετά την επίθεση τηλεφώνησα στο ΕΚΑΒ".

Σύμφωνα με την κάρτα που άνοιξε στο ΕΚΑΒ, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο περίπου στη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όπου νοσηλεύεται μέχρι αυτή την ώρα. Φαίνεται ότι δεν έχει καμία σχέση η επίθεση που δέχθηκε με το γεγονός ότι η 25χρονη βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Δείτε όλα τα νέα της ημέρας ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement