Διαφήμιση - Advertisement
Εξαφάνιση 19χρονης: Νέα τροπή στην υπόθεση μετά τις απαντήσεις της Google - Gkourou.com Εξαφάνιση 19χρονης: Νέα τροπή στην υπόθεση μετά τις απαντήσεις της Google

Εξαφάνιση 19χρονης: Νέα τροπή στην υπόθεση μετά τις απαντήσεις της Google


Διαφήμιση - Advertisement

 


Συνεχίζονται οι έρευνες για την 19χρονη αγνοούμενη από το Κορωπί. Τα ηλεκτρονικά ίχνη της Αρτέμιδος, που κάποιος φρόντισε να διαγράψει, δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση-θρίλερ. Σύμφωνα με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, στην έκθεση της Google αναφέρεται ότι τα στίγματα του κινητού της 19χρονης και όλο το ηλεκτρονικό ιστορικό της, σβήστηκαν από συγκεκριμένο χώρο.

Ο Εγκληματολόγος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Εξεταστής ψηφιακών πειστηρίων Βασίλειος Γεωργόπουλος είπε στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ" ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει από λάθος κάποιου, αλλά εσκεμμένα. Όπως είπε, φαίνεται πως όποιος ή όποια τα διέγραψε, γνώριζε τον τρόπο για να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη του κινητού της.

Η οικογένεια με τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου, έκανε αίτημα διεξαγωγής πραγματογνωμοσύνης επί της έκθεσης της Google και όρισε τον Βασίλειο Γεωργόπουλο ως τεχνικό σύμβουλό της. Θα έχει πρόσβαση στην πραγματογνωμοσύνη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο δικηγόρος της οικογένειας σημείωσε ακόμη ότι συμπληρωματικά στην υπάρχουσα μήνυση για αρπαγή, κατατέθηκε και αυτή της ανθρωποκτονίας. "Ζητήσαμε επίσημα με αίτημά μας στον Εισαγγελέα, η υπόθεσή μας να ερευνηθεί από το αρμόδιο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής" τόνισε.

Δείτε όλα τα νέα της ημέρας ΕΔΩ



Διαφήμιση - Advertisement