Survivor Spoiler 17/3 «Κλείδωσε» : Αυτός ο παίκτης είναι ήδη στο ξενοδοχείο - Gkourou.com Survivor Spoiler 17/3 «Κλείδωσε» : Αυτός ο παίκτης είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Survivor Spoiler 17/3 «Κλείδωσε» : Αυτός ο παίκτης είναι ήδη στο ξενοδοχείο


 


Ο Τριαντάφυλλος, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και ο Γιώργος Κοψιδάς ειναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα του Survivor για αυτή την εβδομάδα.

Με τον Τριαντάφυλλο να είναι ο πρώτος υποψήφιος ήταν σχεδόν σίγουρο πως οι κόκκινοι θα ψήφιζαν το άλλο αποκομμένο μέλος της ομάδας, την Μαριάνθη Κάσδαγλή και έτσι και έγινε. Ωστόσο η έκπληξή ήρθε από το στόμα της Νικολέτας Μαυρίδη που επέλεξε να βγάλει στον... τάκο τον αρχηγό της ομάδας της. Ο Γιώργος Κοψιδάς εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ζήτησε να τον προτείνει και ο βασικός δεν ήταν η πείνα που δεν αντέχεται αλλά η «αρρώστια» που βγάζει η ομάδα του.

Τι αποφάσισε, όμως, το τηλεοπτικό κοινό;

Ο παίκτης που έχει ήδη αποχωρήσει από το Survivor, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποτελεί ήδη παρελθόν είναι ο Γιώργος Κοψιδάς.

Δείτε ΕΔΩ το σημερινό trailer 17/3

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ ποιά ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor spoiler: Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία της Δευτέρας 23/2

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ