Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 1/3 : Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τον πρώτο αγώνα ασυλίας - Gkourou.com Survivor spoiler 1/3 : Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Survivor spoiler 1/3 : Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τον πρώτο αγώνα ασυλίας


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πριν λίγο καιρό, η Ελευθερία Ελευθερίου είχε κατηγορήσει την Άννα Μαρία μπροστά σε όλους πως όταν σέρβιρε φαγητό έβαζε μεγαλύτερη ποσότητα, κάτι που η Άννα Μαρία αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο η νέα παίκτρια, η Χριστίνα Κεφαλά, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της γνωστής τραγουδίστριας αφού το συζήτησε μαζί της και της αποκάλυψε πως το παρατήρησε και η ίδια.

Σήμερα θα δούμε να γίνεται μια συζήτηση στην καλύβα των Μπλε σχετικά με αυτό το θέμα, η οποία (συζήτηση) θα πληγώσει την Άννα Μαρία, γιατί δε θα την υπερασπιστεί κανείς από τους "φίλους" της με αποτέλεσμα να αφήσουν να εννοηθεί ότι μπορεί και να συμβαίνει όντως.Όσον αφορά το αγώνισμα, θα δούμε τις δύο ομάδες σε έναν εξαιρετικά δύσκολο στίβο μάχης, ο οποίος θα χρειάζεται, ταχύτητα αλλά και στόχο!

Πάμε τώρα σε αυτό που όλοι περιμένετε.

Ποιός κερδίζει την πρώτη ασυλία  την Δευτέρα 1/3  ;

Μπλε ή Κόκκινοι ;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι Κόκκινοι κερδίζουν και θα στείλουν τους Μπλε στη διαδιιακάσία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου για αποχώρηση.

Οριστικό spoiler το απόγευμα !!


Διαφήμιση - Advertisement