Διαφήμιση - Advertisement
Survivor 4 trailer 3/3 : Κλονίζεται το παρεάκι στη μπλε ομάδα και τραυματίζεται στο κεφάλι ο Τριαντάφυλλος (video) - Gkourou.com Survivor 4 trailer 3/3 : Κλονίζεται το παρεάκι στη μπλε ομάδα και τραυματίζεται στο κεφάλι ο Τριαντάφυλλος (video)

Survivor 4 trailer 3/3 : Κλονίζεται το παρεάκι στη μπλε ομάδα και τραυματίζεται στο κεφάλι ο Τριαντάφυλλος (video)


Διαφήμιση - Advertisement

 

 

Στο σημερινό trailer, λοιπόν, βλέπουμε να επικρατεί μεγάλη ένταση στην καλύβα των Μπλε μετά τα χθεσινοβραδινά, δηλαδή την απόφαση του Τζέιμς να δώσει σαν τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Πάνο Καλίδη!

 Ο τραγουδιστής εκφράζει την δυσαρέσκεια του για το γεγονός μπροστά σε όλη την ομάδα ενώ στην κάμερα, όταν εμφανίζεται μόνος του, αναφέρει πως η εμπιστοσύνη στην παρέα που είχε μόλις κλονίστηκε!

 

Αγώνας για έπαθλο επικοινωνίας σήμερα και οι Κόκκινοι πάνε για ακόμα μια φορά δυναμικά, έχουν κάνει τόσα σερί νικών άλλωστε γιατί να μην έχουν φόρα; Εκεί θα συναντήσουν τον Ατζούν που πήρε την θέση του Λιανού που βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και κάποιες ημέρες επειδή γέννησε η σύντροφός του!

Αγώνισμα ξηράς, με τα κλασικά εμπόδια και απαίτηση ταχύτητας! Πάλι θα κριθούν όλα στον στόχο, όπως γίνεται κλασικά! Μόνο που στο trailer βλέπουμε τον Τριαντάφυλλο να τραυματίζεται στο κεφάλι, κάτι που σίγουρα θα ταράξει και τη δική του ψυχολογία αλλά και τον συμπαικτών του! Τέλος, στο συμβούλιο του νησιού θα φαγωθούν!


Διαφήμιση - Advertisement