Διαφήμιση - Advertisement
Survivor 4 spoiler : Η Ανθή Σαλαγκούδη παίρνει τη θέση της Σοφίας; - Gkourou.com Survivor 4 spoiler : Η Ανθή Σαλαγκούδη παίρνει τη θέση της Σοφίας;

Survivor 4 spoiler : Η Ανθή Σαλαγκούδη παίρνει τη θέση της Σοφίας;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με την αποχώρηση της Σοφίας Μαργαρίτη από το Survivor που σχετίζεται με την Ανθή Σαλαγκούδη!

Έχετε παρατηρήσει πως η Ανθή δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα παρότι έχει περάσει μια εβδομάδα από την αποχώρησή της; Η εκπομπή Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου τόνισε πως αυτό γίνεται διότι με βάση τους κανονισμούς του Survivor η Ανθή Σαλαγκούδη πρέπει να πάρει την θέση της Σοφίας, η οποία αποχωρεί οικειοθελώς μετά τον σοβαρό της τραυματισμό.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή του Open είναι ανοικτό το ενδεχόμενο η Ανθή Σαλαγκούδη να επιστρέψει στο Survivor και να πάρει τη θέση της Σοφίας! Φανταστείτε τι έχει να συμβεί αν η Ανθή επιστρέψει στη κόκκινη παραλία! 90% τηλεθέαση μόνο και μόνο για την αντίδραση των παικτών της κόκκινης ομάδας! Εμείς πάντως επειδή τα έχουμε δει όλα από την παραγωγή φέτος στο τομέα του ριάλιτι δεν το αποκλείουμε!

Δείτε το σημερινό trailer


Διαφήμιση - Advertisement