Διαφήμιση - Advertisement
Survivor 4 spoiler 2/3 «Κλείδωσε» : Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τον δεύτερο αγώνα ασυλίας - Gkourou.com Survivor 4 spoiler 2/3 «Κλείδωσε» : Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Survivor 4 spoiler 2/3 «Κλείδωσε» : Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τον δεύτερο αγώνα ασυλίας


Διαφήμιση - Advertisement

 



Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο μοιάζει να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση με τους συμπαίκτες του, τονίζοντας πως τον έχουν στην παραλία, σαν να είναι έτοιμος να… πουληθεί σε παζάρι, προσθέτοντας πως δεν έχει ακόμη πει την τελευταία του κουβέντα.

Το τελευταίο αποδεικνύεται, όταν αρνείται να αγωνιστεί στο δεύτερο παιχνίδι ασυλίας της εβδομάδας μαζί με τον Κρις. Οι διαρκείς αναφορές των συμπαικτών τους, ότι έχουν επίτηδες μειωμένη απόδοση, όπως έκανε στο τελευταίο επεισόδιο και η Άννα Μαρία, σε συνδυασμό με την προσπάθεια να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα φαίνεται, ότι τους οδηγούν σε αυτή την απόφαση.

Λίγο αργότερα, επίσης, στο συμβούλιο του νησιού, ο Τζέιμς Καφετζής λέει πως είναι σε δύσκολη θέση και η υπόδειξή του για τον επόμενο υποψήφιο «πυροδοτεί», μάλλον, αντιδράσεις, με τον Τριαντάφυλλο να τονίζει πως κάνει… την κωλοτούμπα του αιώνα.

 Δέιτε το trailer και ποιά ομάδα κερδίζει σήμερα

 

 Πάμε τώρα σε αυτό που όλοι περιμένετε. 

Ποιός κερδίζει την δεύτερη ασυλία την Δευτέρα 2/3 ; 

Μπλε ή Κόκκινοι ; 

Οι Κόκκινοι κερδίζουν και θα στείλουν τους Μπλε στη διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του δεύτερου υποψήφιου για αποχώρηση.

Σε  λίγο ΕΔΩ  οι τρείς υποψήφιοι για αποχώρηση από την ομάδα των Μπλε


Διαφήμιση - Advertisement