ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Survivor 4 - Σαλαγκούδη: "Αυτά που είπε ο Τριαντάφυλλος θίγουν εμένα, την οικογένειά μου και τον κόσμο που ψήφισε"

Survivor 4 - Σαλαγκούδη: "Αυτά που είπε ο Τριαντάφυλλος θίγουν εμένα, την οικογένειά μου και τον κόσμο που ψήφισε"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor που λογικά με όσα έγιναν θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη όλων, η Ανθή Σαλαγκούδη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μέσω skype στην εκπομπή Love it.

Στο στόχαστρό της μπήκαν τόσο ο Τριαντάφυλλος, με τον οποίο είχε έντονη διαμάχη στην καλύβα, όσο και ο Περικλής Κονδυλάτος αλλά και ο Γιώργος Κοψιδάς.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ανθής Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της από το Survivor

"Αδικημένη αισθανόμουν από κάποιες συμπεριφορές. Με πείραζε όταν με χρησιμοποιούσαν σε κάθε αγώνα που χάναμε. Το έριχναν στις δικές μου ήττες. Δεν τους χαιρέτησα έναν-έναν γιατί ήθελα να φύγω με μια άλλη διάθεση πιο ευχάριστη. Ήξερα πως αν χαιρετούσα θα έβγαινε συγκίνηση.

Με τον Περικλή δεν ήθελα να καβγαδίσουμε μπροστά στις κάμερες και ο Περικλής δεν έδειξε να το σέβεται. Δεν προλάβαμε να το λύσουμε. Εν τω μεταξύ ο Περικλής είχε αρχίσει να κάνει παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά της καλύβας που θεωρώ πως εκμεταλλεύτηκαν τον καβγά μου με τον Περικλή για να τον προσεγγίσουν. Είχα επενδύσει συναισθηματικά με τον Περικλή. Δεν το έκανα με κανέναν άλλο παίκτη. Ήταν όλο αληθινό για μένα.

Σοκάρομαι με αυτά που λέει ο Περικλής για μένα. Τα θεωρώ τόσα ακραία. Έχει τεράστια πικρία που έφυγε σε εκείνη τη φάση και κατηγόρησε εμένα και είπε ό,τι είπε. Ήθελε με αυτόν τον τρόπο να με εκδικηθεί και ήθελα σαν τρελός να φύγω. Καιροσκόπος δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ στη ζωή μου πως είμαι. Πρέπει να έχει πικραθεί πάρα πολύ. Σοκ, έχω μείνει παγωτό.

Αυτά που είπε ο Τριαντάφυλλος για τη ψηφοφορία θίγουν εμένα, την οικογένειά μου και τον κόσμο που ψήφισε. Είναι χτύπημα κάτω από τη μέση. Πισώπλατο μαχαίρωμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχω κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο. Δεν τους άρεσε πως έμενα στο παιχνίδι και έπρεπε με κάποιον τρόπο να το δικαιολογήσουν…" είπε, μεταξύ άλλων, η Ανθή Σαλαγκούδη.

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ