Σε καραντίνα οι παίκτες της «Φάρμας» - Τα ονόματα που μπαίνουν στο ριάλιτι - Gkourou.com Σε καραντίνα οι παίκτες της «Φάρμας» - Τα ονόματα που μπαίνουν στο ριάλιτι

Σε καραντίνα οι παίκτες της «Φάρμας» - Τα ονόματα που μπαίνουν στο ριάλιτι


 


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» και της Έλενας Πολυκάρπου (19/2) οι παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι «Φάρμα» και θα κληθούν να ζήσουν καταστάσεις αγροτικής ζωής μένουν εδώ και μια εβδομάδα σε γνωστό ξενοδοχείο στο Μαρούσι, προκειμένου να περάσουν την προβλεπόμενη καραντίνα για τον κορονοϊό.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπουν στη «Φάρμα», η οποία βρίσκεται στα σύνορα των περιοχών Αφίδνες με Καπανδρίτη, ένα σημείο που «χτυπήθηκε» σφοδρά από τον χιονιά της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Οι επτά διάσημοι που θα βρεθούν στο reality - σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου - είναι οι: Σοφία Παυλίδου (ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Χρήστου Φερεντίνου), Ειρήνη Κολιδά (γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor), Μαρία Μιχαλοπούλου (η «αγρότισσα» του GNTM), Στράτος Τζώρτζογλου (ηθοποιός), Θανάσης Βισκαδουράκης (ηθοποιός), Θανάσης Πάτρας (δημοσιογράφος) και Μιχάλης Ιατρόπουλος (ηθοποιός). Στο παιχνίδι θα συμμετάσχουν ακόμα επτά άνθρωποι, οι οποίοι δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό.

Οι ευθύνες τους είναι πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο. Ταυτόχρονα, πρέπει να βρουν τρόπο να συνεργαστούν και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι με ανθρώπους, τους οποίους δεν γνώριζαν μέχρι τότε.Οι παίκτες θα πρέπει να ανταποκριθούν και σε απαιτητικά αγωνίσματα. Στο τέλος κάθε εβδομάδας ένας παίκτης θα αποχωρεί.

Survivor spoiler: Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία της Δευτέρας 23/2

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ