Διαφήμιση - Advertisement
Κλειστό το ινστιτούτο ομορφιάς της Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Οι υπάλληλοι την αναζητούν στο Survivor - Gkourou.com Κλειστό το ινστιτούτο ομορφιάς της Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Οι υπάλληλοι την αναζητούν στο Survivor

Κλειστό το ινστιτούτο ομορφιάς της Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Οι υπάλληλοι την αναζητούν στο Survivor


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι άφησε το μαγαζί της στην τύχη του και «πέταξε» για Survivor 4

Μπήκε στο «Survivor 4» σε μία δύσκολη στιγμή των «Διάσημων» για να δώσει μια αγωνιστική ανάσα στην ομάδα που μετρούσε μόνο ήττες. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι εκτός από τη δημοσιογραφική της ιδιότητα διατηρεί και ένα ινστιτούτο ομορφιάς στη Γλυφάδα, το οποίο άφησε εν μέσω πανδημίας για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Και μπορεί στην παραλία της κόκκινης ομάδας να πλέκει κοτσιδάκια τα μαλλιά των συμπαικτών της, όμως πίσω στην Ελλάδα οι υπάλληλοί της την αναζητούν για να ανοίξει η επιχείρησή της με την άρση των μέτρων.

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε!» ανέφερε ότι οι υπάλληλοι της Ελέτσι δεν έχουν ιδέα τι να κάνουν με την επιχείρηση που «άφησε πίσω της» η Ελέτσι για να μπει στο ριάλιτι. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Άγιο Δομίνικο δεν έχουν γιατί είναι πολύ περιορισμένες οι επαφές. 

Η «Γαζέλα της Μυκόνου», όπως την αποκαλούν, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Όσοι τη γνωρίζουν μιλούν για ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια, χαμόγελο και κέφι για ζωή. Οι γονείς της είναι από τη Νιγηρία και ήρθαν στη χώρα μας για γαμήλιο ταξίδι. Μαγεμένοι από τις ομορφιές και τον τρόπο ζωής της χώρας μας, αποφάσισαν να μείνουν εδώ και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. H Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και μοιράζεται συνέχεια στιγμές της καθημερινότητας της με τους διαδικτυακούς της φίλους.


Διαφήμιση - Advertisement