Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Σύμφωνα με μαρτυρίες έφτασαν μηνύματα στα κινητά χιλιάδων κατοίκων της Θεσσαλονίκης που ζητούν να στηρίξουν... Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor!
Όχι δεν σας κάνουμε πλάκα! Την αποκάλυψη έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μέσα από την εκπομπή του Open "Ευτυχείτε"! Συγκεκριμένα γνωστός του από την Θεσσαλονίκη του αποκάλυψε πως του ήρθε μήνυμα στο κινητό να στηρίξει την Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor λες και κατεβαίνει υποψήφια σε εκλογές!
Φαίνεται πως ο πατέρας της Ανθής, γνωστός πρώην Υφυπουργός, έχει κινητοποιηθεί για να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται την κόρη του μέσα στο παιχνίδι! Όπως και να έχει πάντως όλο αυτό έχει ταρακουνήσει και τον ΣΚΑΙ και την παραγωγή και αναμένεται να πάρει μέτρα, διότι σφύρεται το ριάλιτι και σε βάθος χρόνου θα προκαλέσει ζημιά στην τηλεθέαση!
Survivor spoiler: Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία της Δευτέρας 23/2

