Διαφήμιση - Advertisement
Κορωνοϊός: Κρούσματα έβαλαν «λουκέτο» σε δεκάδες σχολεία (Λίστα) - Gkourou.com Κορωνοϊός: Κρούσματα έβαλαν «λουκέτο» σε δεκάδες σχολεία (Λίστα)

Κορωνοϊός: Κρούσματα έβαλαν «λουκέτο» σε δεκάδες σχολεία (Λίστα)


Διαφήμιση - Advertisement

 


Δεκάδες σχολεία και πολύ περισσότερες σχολικές τάξεις - σε δημοτικά και νηπιαγωγεία- βάζουν...λουκέτο μετά από εμφάνιση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού σε μαθητές. 

Δεν πρόλαβαν να συμπληρωθούν λίγες ημέρες μαθημάτων και σε πάρα πολλές πόλεις και χωριά της χώρας υπάρχουν σχολεία  που έκλεισαν για προληπτικούς λόγους. 

Συγκεκριμένα, με βάση τη λίστα του υπουργείου Παιδείας, αναστολή λειτουργίας έχουν σχολεία ή τάξεις από την Ξάνθη ώς την Κοζάνη, και από το Άργος Ορεστικό μέχρι τη Λέσβο και τη Σητεία. Δηλαδη σε όλη σχεδόν την επικράτεια μετράμε κρούσματα σε μαθητές, και σε περιοχές όπως Λάρισα, Ναύπλιο, Ακράτα, Κοζάνη, Ξάνθη, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Κάλυμνος, Άργος Ορεστικό, Χαλκίδα, 
Λέσβος, Σητεία.

Στην Αττική κρούσματα έχουν εντοπιστεί σε σχολεία δήμων όπως Αθήνα, Καματερό, Ίλιο, Ελευσίνα, Πετρούπολη, Μαρούσι, Γαλάτσι και Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, στις 20 Ιανουαρίου, οι σχολικές μονάδες που είναι σε πλήρης αναστολή αντιστοιχούν στο 0,1038% του συνόλου και τα τα τμήματα (μερική αναστολή) σε 0,0985% του συνόλου. Στη λίστα δεν περιλαμβάνονται σχολεία σε υποχρεωτική αναστολή λόγω lockdown.

Δείτε τη λίστα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement