Επιβεβαίωσε ότι έρχεται lockdown Μαρτίου στη Δυτική Αττική και στην Κοζάνη, παραδέχτηκε πως ίσως θα έπρεπε να είχαν ληφθεί πιο γρήγορα μέτρα και έριξε τη… «βόμβα» πως μπορεί το ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά να γίνει με λιγότερους από εννέα. Όλα αυτά (κι άλλα) τα είπε το πρωί της Πέμπτης (17.12.2020) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος.
Ο καθηγητής Μικροβιολογίας στο πανεπιστήμιο της Δυτικής Αττικής ήταν ξεκάθαρος: τα ρεβεγιόν που θα γίνουν, όπως θα γίνουν, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, είναι στον… αέρα. Γιατί αν η κατάσταση χειροτερέψει θα επανεξεταστεί και ο αριθμός των εννέα ατόμων που επιτρέπεται να παραβρεθούν σε αυτά.
«Το όριο των 9 ατόμων στα τραπέζια των εορτών μπορεί να αναιρεθεί αν τα πράγματα χειροτερεύσουν. Η κατάσταση είναι απρόβλεπτη», τόνισε ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος και ζήτησε από τον κόσμο να κάνει λίγη ακόμα υπομονή. «Έμειναν λίγοι μήνες για να τελειώσει αυτή η περιπέτεια. Η άκρη του τούνελ θα είναι λίγο μετά το Πάσχα που θα έχει εμβολιαστεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού», είπε.
Survivor spoiler: Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία της Δευτέρας 23/2

