Διαφήμιση - Advertisement
Άγριες Μέλισσες: Το αδίστακτο σχέδιο του Βόσκαρη για την Ελένη - Gkourou.com Άγριες Μέλισσες: Το αδίστακτο σχέδιο του Βόσκαρη για την Ελένη

Άγριες Μέλισσες: Το αδίστακτο σχέδιο του Βόσκαρη για την Ελένη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Εξακολουθώντας να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν με ανατροπές... 

Ο Μάνος Βόσκαρης, λοιπόν,  όχι μόνο δεν αποτελεί παρελθόν για τις Άγριες Μέλισσες, αλλά πρόκειται να τον δούμε να επιστρέφει σύντομα πιο αδίστακτος από ποτέ. Από τη στιγμή που θα πάρει μετάθεση στο Διαφάνι, θα προσπαθήσει να βρει συμμάχους για να πολεμήσει την Ελένη. Την ίδια στιγμή, εκείνη θα αποκαλύψει στη Δρόσω τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του Βόσκαρη και η Δρόσω μαζί με τον Λάμπρο ψάχνουν να βρουν τρόπο να τον διώξουν άμεσα από το χωριό. Μάλιστα, αποφασίζουν να μιλήσουν στον Γραμματικό.

Κανείς στις Άγριες Μέλισσες, όμως, δεν μπορεί να φανταστεί τι ετοιμάζει ο Βόσκαρης. Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό MYtv, ενώ η Σοφούλα και ο Άγγελος αποφασίζουν να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση τους, ο Βόσκαρης την γυροφέρνει ψάχνοντας τρόπο να βρεθεί κοντά της. Ο Τόλλιας δίνει τη συγκατάθεσή του για τον αρραβώνα των δύο νέων, αλλά ο νέος Διοικητής Διαφανίου έχει άλλα σχέδια για την κόρη του κοινοτάρχη.

Ο Βόσκαρης επιστρατεύει τη γοητεία και την εξουσία του για να εντυπωσιάσει την κοπέλα και η Σοφούλα πέφτει στην παγίδα του. Για δεύτερη φορά στις Άγριες Μέλισσες βάζει σε δεύτερη μοίρα τον Άγγελο. Μέσω της νεαρής, ο Μάνος Βόσκαρης θέλει να μαθαίνει στοιχεία για την Ελένη που θα τον βοηθήσουν να την εκδικηθεί.


Διαφήμιση - Advertisement