Διαφήμιση - Advertisement
Τα νεότερα στοιχεία για τη δολοφονία του 26χρονου - Τι αναφέρει ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη - Gkourou.com Τα νεότερα στοιχεία για τη δολοφονία του 26χρονου - Τι αναφέρει ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη

Τα νεότερα στοιχεία για τη δολοφονία του 26χρονου - Τι αναφέρει ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Συγκλονίζει η υπόθεση δολοφονίας ενός 26χρονου στις Σπέτσες.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη είναι καθηγητής Πανεπιστημίου στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Μάλιστα, όπως είπε δημοσιογράφος της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" σε επικοινωνία που είχε με τον πατέρα του φερόμενου ως δράστη, του εξομολογήθηκε ότι το έμαθε από τον αδελφό του θύματος. "Ο γιος σου δολοφόνησε τον αδελφό μου" του είπε χαρακτηριστικά. Ενώ δεν θέλησε να κάνει περαιτέρω δηλώσεις. Ο φερόμενος ως δράστης θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα και πιθανόν θα ζητήσει προθεσμία να απολογηθεί. Νωρίτερα σχετικό ρεπορτάζ του MEGΑ ανέφερε ότι ο φερόμενος ως δράστης είναι γιος πρύτανη Πανεπιστημίου.

Αρχικά, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 26χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, καθώς βρέθηκε με τη μοτοσικλέτα του. Ωστόσο, στη συνέχεια ιατροδικαστής που κλήθηκε να εξετάσει το πτώμα του 26χρονου, εντόπισε σημάδι από μαχαιριά στο σώμα του. Ο 26χρονος πέθανε από αιμορραγία. Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για καβγά μεταξύ των δύο ανδρών.


Διαφήμιση - Advertisement