Διαφήμιση - Advertisement
Κορονοϊός: Νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων σήμερα - Πιθανόν πάνω από 1.000 - Gkourou.com Κορονοϊός: Νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων σήμερα - Πιθανόν πάνω από 1.000

Κορονοϊός: Νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων σήμερα - Πιθανόν πάνω από 1.000


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ανησυχητικά είναι τα νέα από το μέτωπο του κορονοϊού, καθώς τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους μέχρι στιγμής οι υγειονομικές αρχές δείχνουν ότι σήμερα οδεύουμε προς νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr τα κρούσματα που θα ανακοινωθούν σήμερα από τον ΕΟΔΥ θα είναι πολύ περισσότερα, ενώ δεν αποκλείεται η χώρα να σπάσει το φράγμα των 1.000 κρουσμάτων σε ένα 24ωρο. Τους φόβους ότι πλέον μπορεί να περάσουμε από τριψήφιο σε τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων, επιβεβαίωσε μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας.

"Καταρχάς το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια έντονη αυξητική τάση. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε φτάσει πάνω από 900, μέσα στην εβδομάδα το πιο πιθανόν είναι να φτάσουμε σε τετραψήφιο αριθμό, πάνω από 1.000. Είναι αρκετά πιθανό να συμβεί σήμερα", είπε ο κ. Αρκουμανέας.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ ήταν το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, όταν καταγράφηκαν 935 κρούσματα, ενώ το αμέσως προηγούμενο ήταν την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου με 882 κρούσματα.


Διαφήμιση - Advertisement