Διαφήμιση - Advertisement
Ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες - Gkourou.com Ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες

Ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες


Διαφήμιση - Advertisement


Η κατάθεση του Θωμά πως ο Δούκας σκότωσε τον Γιάννο πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία και ο ασκός του Αιόλου ανοίγει για όσους εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ από την άλλη η Μυρσίνη ανατρέπει τα πάντα, δίνοντας ελαφρυντικά στην Σταμίρη. Όπως γράφει το MYtv για τις Άγριες Μέλισσες, όλοι σοκάρονται και η δίκη σταματά προσωρινά.

Ο Κυπραίος σκοπεύει να κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την Ελένη. Έτσι, ενώ ο εισαγγελέας σταματά την έρευνα για τον θάνατο του Γιάννου, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία, ο Θωμάς παίζει ένα τελευταίο χαρτί για να βοηθήσει την Ελένη.
Η αγωνία κορυφώνεται στις Άγριες Μέλισσες για την έκβαση της δίκης και ο Κυπραίος εκβιάζει τη Μυρσίνη, ζητώντας να δώσει ελαφρυντικά στην Ελένη και να καταθέσει υπέρ της. Η Μυρσίνη αναγκάζεται να το κάνει προκαλώντας σοκ σε όλους μέσα στη δικαστική αίθουσα, αλλά το μίσος της για τη φόνισσα του γιου της δεν σβήνει.
Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα στις Άγριες Μέλισσες και όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου που θα ανακοινωθεί την επόμενη μέρα.

Διαφήμιση - Advertisement