Διαφήμιση - Advertisement
Απορία της Στεφανίδη για τα μέτρα για τον κορονοϊό – Tης απάντησε η Σάκαρη - Gkourou.com Απορία της Στεφανίδη για τα μέτρα για τον κορονοϊό – Tης απάντησε η Σάκαρη

Απορία της Στεφανίδη για τα μέτρα για τον κορονοϊό – Tης απάντησε η Σάκαρη


Διαφήμιση - Advertisement


H “χρυσή” Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, εξέφρασε την απορία της για το σκεπτικό με το οποίο μπορεί ο κόσμος να δίνει το “παρών” σε συναυλίες και παραστάσεις, αλλά όχι σε αθλητικούς χώρους.

Ενόχληση και απορία αποτυπώθηκε στο σχόλιο της Κατερίνας Στεφανίδη για τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, αναφορικά με την προσέλευση του κόσμου σε παραστάσεις και συναυλίες, αλλά όχι στα γήπεδα. Συγκεκριμένα η “χρυσή” Ολυμπιονίκης έγραψε σε ανάρτησή της στα social media: “Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί επιτρέπεται ο κόσμος να πηγαίνει σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις με περιορισμένο αριθμό θεατών αλλά οι φίλαθλοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν αγώνες με τους ίδιους ακριβώς περιορισμούς;”.
Μάλιστα, η τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη έσπευσε να προσθέσει: “Ή είναι σαν τις βδέλλες κάθε βράδυ στα κλαμπ/μπαρ” με την Κατερίνα Στεφανίδη να συμφωνεί.


Διαφήμιση - Advertisement