Διαφήμιση - Advertisement
Άγριες Μέλισσες: Πότε θα δούμε τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου - Gkourou.com Άγριες Μέλισσες: Πότε θα δούμε τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου

Άγριες Μέλισσες: Πότε θα δούμε τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου


Διαφήμιση - Advertisement


Η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες", παραμένει "βαρύ πυροβολικό" για το βραδινό πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού. Όπως ανέφερε ο διευθυντής προγράμματος στου ΑΝΤ1 Τζώρτζης Ποφάντης στην παρουσίαση του προγράμματος της σεζόν 2020-2021, η έναρξη της σειράς θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και θα δούμε να "χωρίζουν οι δρόμοι των τριών αδελφών".
Σύμφωνα με το TV Έθνος, ο κ. Ποφάντης επιβεβαίωσε πως υπάρχει αύξηση στο μπάτζετ συνολικά όσο και στις αμοιβές των ηθοποιών. Πέντε νέοι πρωταγωνιστές εντάσσονται στο καστ: Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Αργύρης Πανταζάρας, η Στέλλα Γκίκα, η Αλεξάνδρα Παντελάκη και ο Γιάννης Νταλιάνης. Ο Τζώρτζης Ποφάντης, χωρίς να αποκλείει και τρίτη σεζόν της σειράς, αποκάλυψε πως ήδη συζητά με τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη, του σεναριογράφους των Άγριων Μελισσών, για ένα καινούργιο σίριαλ.

Διαφήμιση - Advertisement