Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Κοκλώνης θα γίνει ο Ατζούν... του OPEN - Οι εκπομπές που έχει στα σκαριά - Gkourou.com Ο Νίκος Κοκλώνης θα γίνει ο Ατζούν... του OPEN - Οι εκπομπές που έχει στα σκαριά

Ο Νίκος Κοκλώνης θα γίνει ο Ατζούν... του OPEN - Οι εκπομπές που έχει στα σκαριά


Διαφήμιση - Advertisement


Αναστάτωση επικρατεί στο ΟΡΕΝ, το οποίο μέσα στο καλοκαίρι, επιχειρεί να αλλάξει μοντέλο και να προχωρήσει σε outsourcing της πλειονότητας των παραγωγών του με ανάθεση στην εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη.
Ακολουθώντας το παράδειγμα του Star, με την Green Pixel, και του ΣΚΑΪ, με την Acun Medya, το OPEN επιδικώκει να απαλλαγεί από την εσωτερική παραγωγή ψυχαγωγικών εκπομπών, αλλά και από το λειτουργικό κόστος που αυτές συνεπάγονται. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Reallife, πληροφορίες σχετικά με το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές αναφέρουν ότι η εταιρεία του Koklonis Media φέρεται να αναλαμβάνει το 70% της χρηματοδότησης. Το κανάλι σχεδιάζει έως το τέλος του μήνα να προχωρήσει σε απολύσεις τεχνικών, οι οποίοι στη συνέχεια θα προσληφθούν από την εταιρεία παραγωγής με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, γεγονός το οποίο προκαλεί ήδη αντιδράσεις στο εσωτερικό του καναλιού. Εκτός από τον δεύτερο κύκλο του J2US, και το καινούργιο "Πακέτο" με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, η εταιρεία Koklonis Media, θα αναλάβει το "Δικαστήριο της Μόδας" με την Μαρία Μπακοδήμου και ένα ακόμα τηλεπαιχνίδι για την prime time ζώνη, για την οποία συζητείται να αξιοποιηθεί σε ρόλο παρουσιάστριας η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου.

Διαφήμιση - Advertisement