Διαφήμιση - Advertisement
Σε ψυχιατρείο θέλει να κλείσει τον Kanye West η Kim Kardashian - Gkourou.com Σε ψυχιατρείο θέλει να κλείσει τον Kanye West η Kim Kardashian

Σε ψυχιατρείο θέλει να κλείσει τον Kanye West η Kim Kardashian


Διαφήμιση - Advertisement
 
 
Οργισμένη αλλά και πολύ ανήσυχη φαίνεται να είναι η Kim Kardashian με τις νέες δηλώσεις του συζύγου της, Kanye West, καθώς ο τελευταίος αναφέρθηκε στο πολύ προσωπικό ζήτημα των συζητήσεων του ζευγαριού περί άμβλωσης και ο λόγος για την περίοδο που η επιτυχημένη επιχειρηματίας ήταν έγκυος στην κόρη τους, Νορθ Γουέστ.
 
«Θα σκότωνα την κόρη μου, σχεδόν τη σκότωσα. Η τότε κοπέλα μου με είχε πάρει τηλέφωνο κλαίγοντας και ουρλιάζοντας, λέγοντας μου ότι είναι έγκυος. Είμαι ράπερ και ακόμη και αν η σύζυγός μου πλέον αποφασίσει να με χωρίσει μετά από αυτή την ομιλία, δεν μπορώ να μην παραδεχθώ ότι έφερε στον κόσμο την Νορθ Γουέστ, ενώ εγώ δεν την ήθελα και δεν ήμουν έτοιμος να γίνω πατέρας. Στάθηκε στα πόδια της τότε η Κim και προστάτευσε αυτό το παιδί» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο διάσημος ράπερ.
 
Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, η οικογένεια Κardashian ισχυρίζεται ότι ο Kanye West πάσχει από διπολική διαταραχή και πλέον δεν παίρνει τα φάρμακά του. «Ο Kanye εδώ και καιρό βρίσκεται σε ένα μάλλον κακό σημείο της ζωής του. Και το ακόμη χειρότερο είναι ότι δεν ακούει κανέναν, προκειμένου να λάβει κάποια βοήθεια σε ό,τι αφορά την ψυχιατρική του κατάσταση. Η Κim εδώ και καιρό ανησυχεί, αλλά οι δηλώσεις στην προεκλογική του ομιλία την έχουν εξοργίσει τόσο επειδή ήταν μία πολύ λεπτή πληροφορία που δεν θα έπρεπε να μοιραστεί δημοσίως, όσο και για το ότι η μικρή Νορθ Γουέστ κάποια στιγμή θα μάθει αυτά που είπε ο πατέρας της και σίγουρα θα αναστατωθεί» διευκρίνιζαν καλά πληροφορημένες πηγές στο People.
 
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως η Κim θέλει να κλείσει τον άνδρα της σε ψυχιατρείο καθώς χρειάζεται βοήθεια. «Η Κim προσπαθούσε να έρθει αεροπορικώς στο Γουαϊόμινγκ με έναν γιατρό για να με κλείσει σε ψυχιατρείο όπως στην ταινία "Get Out" επειδή έκλαιγα χτες και επειδή έσωσα τη ζωή της κόρης μου» είπε ο Kanye. Ο διάσημος ράπερ αναφέρθηκε επίσης στην πεθερά του, Chris Jenner, κοινοποιώντας ένα μήνυμα που της είχε στείλει, καλώντας την να του τηλεφωνήσει και σταματήσει να τον αγνοεί. Στη συνέχεια σχολίασε μερικές από τις επαγγελματικές επιλογές της Kim Kkardashian, υπονοώντας πως από πίσω κρυβόταν η Chris, σημειώνοντας πως η Κim δεν θα το έκανε ποτέ αυτό στην δική της κόρη.
 
Από την άλλη, η μεγάλη αδελφή των Kardashian προσπαθεί να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη, ωστόσο, αυτή τη φορά είναι εξοργισμένη με την απερισκεψία του συζύγου της και τις ανάρμοστες δηλώσεις του, οι οποίες δεν έχουν ως στόχο μόνο εκείνη, αλλά και τα παιδιά τους.
 
Πηγή: ethnos.gr

Διαφήμιση - Advertisement