Συναγερμός στη Formula 1: Σε καραντίνα κορυφαίος οδηγός ως ύποπτο κρούσμα!

Συναγερμός έχει σημάνει στη Formula 1 καθώς ένας εκ των κορυφαίων οδηγών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος τέθηκε σε καραντίνα τις τελευταίες ώρες ως ύποπτο κρούσμα για κορονοϊό.
Ο Σέρχιο Πέρες, ο οποίος βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας των οδηγών οδηγώντας μια Racing Point, απομακρύνθηκε εσπευσμένα από το Σίλβερστόουν και μπήκε σε απομόνωση. Ο Μεξικανός πιλότος έπειτα από τον καθιερωμένο έλεγχο για Covid-19 στον οποίο υποβάλλονται οι οδηγοί αλλά και όλο το προσωπικό της Formula 1, απομακρύνθηκε άρον-άρον μια ημέρα πριν από την έναρξη των δοκιμών στο βρετανικό γκραν πρι καθώς το αποτέλεσμα του τεστ ήταν ασαφές.
Αμεσα ο Πέρες υποβλήθηκε και σε δεύτερο τεστ για κορονοϊό, το αποτέλεσμα του οποίου αναμένεται να αποσαφηνίσουν την κατάσταση, όχι μόνο για το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί το ερχόμενο τριήμερο αλλά και για το αν (σε περίπτωση που διαγνωσθεί με κορονοϊό) τον έχει μεταδώσει και στελέχη της ομάδα του. Σε περίπτωση πάντως που δεν καταφέρει να λάβει μέρος στον αγώνα, τη θέση του θα πάρει ένας εκ των αναπληρωματικών οδηγών της Mercedes, Στόφελ Φαντόρν ή Εστεμπάν Γκουτιέρες.