Δημοσιογράφος ανακάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο έπειτα από email τηλεθεατή - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιογράφος ανακάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο έπειτα από email τηλεθεατή - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
"Αν δεν είχα λάβει αυτό το email, δεν θα είχα πάει στον γιατρό" δήλωσε η δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού WFLA, Victoria Price. "Είναι μια τρομακτική και γειωτική σκέψη" πρόσθεσε. Η νεαρή δημοσιογράφος ανακάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο έπειτα από ένα email που έλαβε από τηλεθεατή, στο οποίο εξέφραζε την ανησυχία για ένα σβώλο στον λαιμό της. Έλαβε το email τον περασμένο email και ο τηλεθεατής την παρότρυνε να επισκεφθεί έναν γιατρό.
"Ως δημοσιογράφος εργαζόμουν πυρετωδώς από την έναρξη της πανδημίας. Ατελείωτες βάρδιες σε έναν ατελείωτο κύκλο ειδήσεων. Προσαρμογή στις απομακρυσμένες ροές εργασίας και στην περίπτωσή μου, αναλαμβάνοντας έναν νέο ερευνητικό ρόλο", έγραψε η Price στις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Πέμπτη. "Καλύψαμε την πιο σημαντική ιστορία υγείας του αιώνα, αλλά η υγεία μου ήταν το πιο απομακρυσμένο πράγμα από το μυαλό μου".
"Γειά σου, είδα μόλις το ρεπορτάζ σου στις ειδήσεις. Αυτό που με ανησύχησε είναι ένας σβώλος στον λαιμό σου. Σε παρακαλώ να τσεκάρεις τον θυρεοειδή σου. Μου θυμίζει τον δικό μου λαιμό. Ο δικός μου αποδείχθηκε ότι ήταν καρκίνος. Να φροντίζεις τον εαυτό σου" έγραψε ο τηλεθεατής στη δημοσιογράφο. Η Price ανέφερε ότι και ο δικός της σβώλος είναι καρκίνος στη μέση του θυρεοειδούς της. Τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε επέμβαση για να αφαιρέσει τον όγκο, τον θυρεοειδή της και μερικούς ακόμα λεμφαδένες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ