Διαφήμιση - Advertisement
Ellen DeGeneres - "Έσπασε" τη σιωπή της για τις καταγγελίες εις βάρος της: Ζητώ συγγνώμη - Gkourou.com Ellen DeGeneres - "Έσπασε" τη σιωπή της για τις καταγγελίες εις βάρος της: Ζητώ συγγνώμη

Ellen DeGeneres - "Έσπασε" τη σιωπή της για τις καταγγελίες εις βάρος της: Ζητώ συγγνώμη


Διαφήμιση - Advertisement


Η παρουσιάστρια Ellen DeGeneres "έσπασε" τη σιωπή της και για πρώτη φορά σχολίασε τις καταγγελίες εις βάρος της για ρατσιστικές επιθέσεις και "τοξικό περιβάλλον εργασίας". Η κωμικός έστειλε ένα memo στους εργαζόμενους την Πέμπτη.

Όπως αναφέρει στο memo που διέρρευσε, σκοπεύει να διορθώσει τα θέματα που έχουν προκύψει για τα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες της εκπομπής της. Το Hollywood Reporter αποκάλυψε το memo.
"Καθώς έχουμε μεγαλώσει στην έκθεση, δεν μπόρεσα να παραμείνω πάνω από όλα και βασίζομαι σε άλλους για να κάνουν τη δουλειά τους, όπως ήξεραν ότι θα ήθελα να κάνουν. Προφανώς, ορισμένοι δεν το έκαναν. Αυτό θα αλλάξει τώρα και δεσμεύομαι να διασφαλίσω ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά" αναφέρει. Ενώ η DeGeneres δεν απαριθμεί συγκεκριμένες ενέργειες που θα αναληφθούν, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο εκτελεστικός παραγωγός της εκπομπής, Ed Glavin, θα απολυθεί.
"Την πρώτη ημέρα της εκπομπής μας, είπα σε όλους στην πρώτη μας συνάντηση ότι το «The Ellen DeGeneres Show» θα ήταν ένα μέρος ευτυχίας - κανείς δεν θα υψώνει ποτέ τη φωνή του και όλοι θα αντιμετωπίζονται με σεβασμό. Προφανώς, κάτι άλλαξε και είμαι απογοητευμένη που έμαθα ότι αυτό δεν ισχύει. Και για αυτό, ζητώ συγγνώμη. Όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι είναι το αντίθετο από αυτό που πιστεύω και αυτό που ήλπιζα για την εκπομπή μας" προσθέτει. "Ως κάποια που κρίθηκε και σχεδόν έχασε τα πάντα για αυτό που είμαι, καταλαβαίνω πραγματικά και έχω βαθιά συμπόνια για όσους αντιμετωπίζονται διαφορετικά, ή αντιμετωπίζονται άδικα, όχι ίσα, ή - χειρότερα - αγνοούνται" κατέληξε.

Διαφήμιση - Advertisement