Διαφήμιση - Advertisement
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ανησυχούμε για τις προκλητικές κινήσεις της Τουρκίας στην Ανατ. Μεσόγειο» - Gkourou.com Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ανησυχούμε για τις προκλητικές κινήσεις της Τουρκίας στην Ανατ. Μεσόγειο»

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ανησυχούμε για τις προκλητικές κινήσεις της Τουρκίας στην Ανατ. Μεσόγειο»


Διαφήμιση - Advertisement


«Οι ΗΠΑ ανησυχούν βαθιά για τα δηλωμένα σχέδια της Τουρκίας, για έρευνα, για φυσικούς πόρους σε περιοχές όπου η Ελλάδα και η Κύπρος διεκδικούν δικαιοδοσία στην Ανατολική Μεσόγειο» υπογράμμισε ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ
«Ανησυχούμε για τις προκλητικές κινήσεις της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο», τόνισε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Φίλιπ Ρίκερ, σε ερώτηση που του απηύθυνε ο ανταποκριτής του Open TV και του Έθνους στην Ουάσινγκτον Μιχάλη Ιγνατίου. Ο κ. Ρίκερ κλήθηκε να απαντήσει στα ερωτήματα για το τι είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αλλά και στο πως βλέπουν οι ΗΠΑ την κατάσταση στη Μεσόγειο και το Αιγαίο.
Όπως επεσήμανε «οι ΗΠΑ ανησυχούν βαθιά για τα δηλωμένα σχέδια της Τουρκίας, για έρευνα, για φυσικούς πόρους σε περιοχές όπου η Ελλάδα και η Κύπρος διεκδικούν δικαιοδοσία στην Ανατολική Μεσόγειο».

Διαφήμιση - Advertisement