Διαφήμιση - Advertisement
Κορονοϊός: Οι τρεις περιοχές στην Αττική που τρομάζουν - Gkourou.com Κορονοϊός: Οι τρεις περιοχές στην Αττική που τρομάζουν

Κορονοϊός: Οι τρεις περιοχές στην Αττική που τρομάζουν


Διαφήμιση - Advertisement


Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr οι περιοχές που προβληματίζουν δεόντως τους αρμόδιους είναι τρεις: το κέντρο της Αθήνας όπου εντοπίζονται σε τυχαίους ελέγχους παντού πλέον κρούσματα, καθώς και δύο περιοχές στα δυτικά προάστια (Ζεφύρι και Ανω Λιόσια).
Ειδικά στο κέντρο της Αθήνας μεμονωμένα κρούσματα έχουν εντοπισθεί παντού και σχεδόν σε κάθε ενότητα. Από την άλλη φαίνεται ότι και στα δυτικά προάστια υπάρχει επιδημιολογική επιβάρυνση.
Γι' αυτό και έχει δοθεί εντολή να γίνονται πυκνοί έλεγχοι αναφέρουν οι ίδιες πηγές του ethnos.gr στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που οδηγούν στις περιοχές αυτές, ώστε - αν είναι δυνατόν - να εντοπίζονται χωρίς καθυστέρηση πιθανά ύποπτα κρούσματα. Πάντως, οι επιστήμονες το επόμενο διάστημα θα παρακολουθούν στενά τα κρούσματα στην Αττική ώστε αν χρειασθεί να παρέμβουν. Άλλωστε, τις τελευταίες ημέρες ο αριθμός τους στο Λεκανοπέδιο βαίνει αυξανόμενος.

Διαφήμιση - Advertisement