Διαφήμιση - Advertisement
Μπάγια Αντωνοπούλου: Ονειρεύομαι να κάνω οικογένεια - Τι είπε για τον χωρισμό της - Gkourou.com Μπάγια Αντωνοπούλου: Ονειρεύομαι να κάνω οικογένεια - Τι είπε για τον χωρισμό της

Μπάγια Αντωνοπούλου: Ονειρεύομαι να κάνω οικογένεια - Τι είπε για τον χωρισμό της


Διαφήμιση - Advertisement


Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου αναφέρθηκε στον χωρισμό της και είπε πως αυτή την περίοδο έχει αφιερωθεί στα επαγγελματικά της.
Στο ερώτημα εάν έχει αλλάξει η καθημερινότητά της μετά τον χωρισμό της η Μπάγια Αντωνοπούλου απάντησε: “Αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο να βλέπω τους φίλους μου. Ετοιμάζομαι να παντρέψω τη δεύτερη κολλητή μου, τη Μαριλένα, με τον Γιώργο. Θέλω αυτή την περίοδο να αφιερωθώ στα επαγγελματικά μου και να περάσω ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μου”.

Αναφερόμενη στο εάν στα σχέδια της είναι η δημιουργία οικογένειας η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος σημείωσε: “Λένε πως, όταν κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελά. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι κάτι που έρχεται με πλάνο ή πρόγραμμα, σου το φέρνει η ζωή. Ονειρεύομαι να κάνω οικογένεια, είναι η μεγαλύτερη ευτυχία για κάθε άνθρωπο και τα παιδιά τα λατρεύω. Δεν βιάζομαι, όμως. Θέλω να γίνει με αυτόν για τον οποίο θα αισθάνομαι ότι είναι το άλλο μου μισό, ότι είναι ο έρωτας της ζωής μου. Να είναι απόφαση καρδιάς και όχι λογικής και ‘πρέπει’. Δεν είμαι από τις γυναίκες που λένε: ‘Πήγα 30 χρόνων, ήρθε η ώρα να παντρευτώ’”.
Πηγή: www.enikos.gr

Διαφήμιση - Advertisement