Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία της εκπομπή: Η υπόσχεση που έδωσε στον Νίκο Μουτσινά
Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε πως δεν έχει πρόγραμμα σχετικά με την αποχώρησή της, ενώ στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο που δεν πήγε καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» τη φετινή χρονιά
Αυλαία για την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη» του Alpha. Σχεδόν 30 χρόνια στην τηλεόραση ολοκλήρωσαν σήμερα τον κύκλο τους με την παρουσιάστρια να μιλά πάρα πολύ συγκινημένη για την πορεία της στον Alpha, το ξεκίνημά της στην τηλεόραση και τον κύκλο που ολοκληρώνεται σήμερα. 
Στην τελευταία της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη είπε ότι αυτή η φάση της ζωής της και της καριέρας της ολοκληρώθηκε και πώς αν ξεκινήσει κάτι άλλο θα είναι τελείως διαφορετικό, όπως και η ίδια. Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και όλους όσοι βρέθηκαν στο δρόμο της.

Στη διάρκεια της εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε μέσω skype στην εκπομπή και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως δεν έχει πρόγραμμα σχετικά με την αποχώρησή της, ενώ στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο που δεν πήγε καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» τη φετινή χρονιά. Παράλληλα, υποσχέθηκε στον Νίκο Μουτσινά πως την επόμενη σεζόν θα εισβάλλει στο πλατό της εκπομπής του… ακάλεστη.

«Νίκο, άκουσέ με. Θα στα πω. Επειδή με έχεις καλέσει φέτος στην εκπομπή σου με όλους τους τρόπους, με γλύκα, με νεύρα ή με αυτοπεποίθηση, ήταν χρονιά που δεν γινόταν να έρθω. Και εγώ όταν πηγαίνω κάπου καλεσμένη, δεν κάνω επιλογές, ούτε για νούμερα ούτε για να συζητηθώ. Σκασίλα μου όλα αυτά. Πηγαίνω γιατί μου κάνει κέφι. Όταν πηγαίνω κάπου, πηγαίνω με την ψυχή μου για να περάσω καλά με αυτόν που με καλεί. Φέτος, δεν ήταν η χρονιά μου. Του χρόνου θα είσαι στα Μελίσσια; Κοντά στο σπίτι μου; Θα μπουκάρω μόνη μου γιατί μπορώ. Έχω θάρρος και έχω γνωριμίες παντού. Κανένας δεν θα μου κλείσει την πόρτα σε κανένα κανάλι. Λοιπόν, θα έρθω να σε βρω στο στούντιο σου του χρόνου».