Διαφήμιση - Advertisement
Φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας: "Έχουν καεί σπίτια" λέει κάτοικος της περιοχής - Gkourou.com Φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας: "Έχουν καεί σπίτια" λέει κάτοικος της περιοχής

Φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας: "Έχουν καεί σπίτια" λέει κάτοικος της περιοχής


Διαφήμιση - Advertisement


Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στις Κεχριές Κορινθίας. Κάτοικος της περιοχής μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλοπουλου και Μάνου Νιφλή και περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή, λέγοντας πως έχουν καεί σπίτια και αρκετός κόσμος έχει εγκαταλείψει τα σπίτια του και έχει καταφύγει στην παραλία.

"Το σπίτι μου είναι δίπλα από το στρατόπεδο στις Κεχριές. Έχουν εκκενωθεί τα σπίτια, η φωτιά είναι ακριβώς δίπλα μας. Έχουν καεί ήδη σπίτια. Ήρθαν δύο ελικόπτερα και δύο αεροπλάνα, έπειτα από δύο ώρες. Εμείς έχουμε εκκενώσει το σπίτι μας, έχουμε φύγει και έχουμε κατέβει στην παραλία" είπε η κ. Μανίνα Λέκου στον Realfm.
Όπως ανέφερε, αποφάσισαν μόνοι τους να πάρουν τα αυτοκίνητα και να πάνε στην παραλία, χωρίς να τους δοθεί κάποια εντολή. "Λένε ότι υπάρχουν 17 πυροσβεστικά οχήματα, αλλά εμείς εδώ δεν βλέπουμε κανένα. Μόνο την αστυνομία που έχει κλείσει τους δρόμους", τόνισε, σημειώνοντας πως στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, ενώ είναι κλειστός ο δρόμος προς Αθήνα.
enikos.gr

Διαφήμιση - Advertisement