Διαφήμιση - Advertisement
Καιρός: Ανοιξαν οι ουρανοί στην Αττική - Πού βρέχει αυτή την ώρα στην Αθήνα - Gkourou.com Καιρός: Ανοιξαν οι ουρανοί στην Αττική - Πού βρέχει αυτή την ώρα στην Αθήνα

Καιρός: Ανοιξαν οι ουρανοί στην Αττική - Πού βρέχει αυτή την ώρα στην Αθήνα


Διαφήμιση - Advertisement


Δυνατές κατά τόπους μπόρες πλήττουν αυτή την ώρα την Αττική και κυρίως τα νότια προάστια όπου έχει γίνει η μέρα... νύχτα. Η βροχή ξεκίνησε λίγο πριν τις 12:00 και η κακοκαιρία αναμένεται να απλωθεί πάνω από όλο τον νομό με τα φαινόμενα να είναι έντονα. Η κακοκαιρία θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες κι αναμένεται να εξασθενήσει από τις 7-8 το απόγευμα και μετά.
Τα σύννεφα έχουν πυκνώσει και στα βορειότερα τμήματα του νομού, όπου αναμένεται να εξελιχθούν μπόρες γύρω στη 1:00 με 2:00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την πρόγνωση, στην Αττική αναμένεται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με σημαντική πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενισχυόμενοι μετά το μεσημέρι σε μέτριους 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά ισχυρούς 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς.

Διαφήμιση - Advertisement