Διαφήμιση - Advertisement
Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνιστής από το "Κόκκινο Ποτάμι" εισβάλλει στο Διαφάνι - Gkourou.com Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνιστής από το "Κόκκινο Ποτάμι" εισβάλλει στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνιστής από το "Κόκκινο Ποτάμι" εισβάλλει στο Διαφάνι


Διαφήμιση - Advertisement


Συναρπαστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες". Μια ακόμη ιστορία ξεκίνησε να γράφεται πριν από μερικές ημέρες. Η πλοκή της βασίζεται σε έναν νέο ήρωα που κρύβει μυστικά και φτάνει στο χωριό της Θεσσαλίας το έτος 1965, οπότε και θα εξελίσσεται χρονικά η σειρά στον δεύτερο κύκλο της.
Γι' αυτόν τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε τελικές συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και την παραγωγή βρίσκεται ο Αργύρης Πανταζάρας, σύμφωνα με το TV Έθνος. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο γνωστός πρωταγωνιστής, που συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό με την ιστορία του "Θέμη" στο "Κόκκινο Ποτάμι" του OPEN, συζητά για τη συμμετοχή του στις "Άγριες Μέλισσες".
Οι αρχικές συζητήσεις έγιναν πέρυσι, ωστόσο δεν μπορούσε να συνδυάσει την παρουσία του και στις δύο σειρές. Για το θέμα είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Αργύρης Πανταζάρας, εξηγώντας γιατί είχε αρνηθεί τελικά την πρόταση.


Διαφήμιση - Advertisement