Σκιές για τον θάνατο του μοντέλου σε γιοτ στην Κεφαλονιά
Λίγο προτού συμπληρωθούν δυο χρόνια από τον μυστηριώδη θάνατο της 20χρονης Αυστραλής Σίνεντ ΜακΝαμάρα , η οποία βρέθηκε ημιθανής να κρέμεται στην πρύμνη του γιοτ όπου εργαζόταν και το οποίο βρισκόταν "δεμένο" στην Κεφαλονιά, φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμη αναπάντητα ερωτήματα. Το πανέμορφο "Instagram model" βρέθηκε στις 30 Αυγούστου με περασμένα στα σκοινιά στον λαιμό του στην 93μετρη θαλαμηγό "Mayan Queen IV" που ανήκει σε Μεξικανό δισεκατομμυριούχο. Αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι υπάρχουν ακόμη ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί για την υπόθεση αυτή, επικαλούμενα τον ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροτομή στο άψυχο κορμί της ξανθιάς καλλονής.
Σύμφωνα με την Daily Telegraph της Αυστραλίας, αν και η 20χρονη είχε παραπονεθεί για τσακωμό που είχε με κάποιον στο σκάφος μια μέρα προτού βρεθεί νεκρή, οι Αρχές δεν ερεύνησαν ποτέ το γιοτ πριν να αποπλεύσει από την Κεφαλονιά, ενώ ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας δεν πήρε στα χέρια του ποτέ το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διέθετε το πλωτό παλάτι. "Δεν ξέρουμε αν κάποιος την έφερε στην κατάσταση να θελήσει να βάλει τέλος στη ζωή της, αν υπήρχε δηλαδή ηθικός αυτουργός" είπε ο κ. Μπογιόκας. Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει τη ΜακΝαμάρα λίγα λεπτά προτού βρεθεί κρεμασμένη.
Είχε διαύγεια
Επίσης, οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν έδειξαν ότι η Σίνεντ δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ή άλλων ουσιών και άρα "είχε πνευματική διαύγεια και το πιθανότερο είναι ότι είχε κάποιο άλλο πρόβλημα που την έφερε σε ψυχολογικό αδιέξοδο". Η 20χρονη, που καταγόταν από το Πορτ ΜακΚοθέιρι, έναν επίγειο παράδεισο βόρεια του Σίδνεϊ, δούλευε στην αξίας 190.000.000 δολαρίων θαλαμηγό "Mayan Queen IV" που ανήκει στον Μεξικανό κροίσο Αλμπέρτο Μπαϊλέρες, ο οποίος διευθύνει τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία εξόρυξης της πατρίδας του και η περιουσία του αγγίζει -σύμφωνα με το Forbes- τα 9.600.000.000 δολάρια. Η κοπέλα, έχοντας ολοκληρώσει τέσσερις μήνες εργασίας παραθέριζε στην Κεφαλονιά, απολαμβάνοντας χλιδάτη ζωή, ταξιδεύοντας με το υπερπολυτελές γιοτ στα νησιά.
ΠΗΓΗ: Espresso