Διαφήμιση - Advertisement
Άγριες Μέλισσες: Ο ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά και στέλνει την Ελένη στη φυλακή - Gkourou.com Άγριες Μέλισσες: Ο ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά και στέλνει την Ελένη στη φυλακή

Άγριες Μέλισσες: Ο ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά και στέλνει την Ελένη στη φυλακή


Διαφήμιση - Advertisement


Με αγωνία περιμένουν όλοι οι τηλεθεατές την έναρξη της δεύτερης σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες με τα σπόιλερ να έχουν ήδη αρχίσει. Ένα από αυτά είναι η καταδίκη της Ελένης για το φόνο του Σέργιου.
Η Θεοδοσία έχει βρει ήδη το γράμμα του Γιάννου, στο οποίο αναφέρεται ότι οι τρεις αδερφές έχουν διαπράξει το έγκλημα, και στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου θα την δούμε να το παραδίδει στον Προύσαλη. Και κάπου εκεί θα ξεκινήσουν τα βάσανα για την Ελένη.
Η Ελένη Σταμίρη θα περάσει από δίκη, στην οποία ο εισαγγελέας θα είναι… καταπέλτης και θα την καταδικάσει σε φυλάκιση, ίσως ισόβια. Δημοσίευμα του περιοδικού “TV Έθνος” αναφέρει πως ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον εισαγγελέα στη δική της Ελένης είναι ο Θεσσαλονικιός ηθοποιός Συμεών Τσακίρης, ο οποίος έχει συνεργαστεί και παλαιότερα με τη σεναριογράφο της σειράς, τη Μελίνα Τσαμπάνη και συγκεκριμένα στην ταινία “Κάτω από το σεντόνι”. Θα είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που ο ίδιος “ανταμώνει” με τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Γιώργο Γάλλο, με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο έργο του Σαίξπηρ “Ιούλιος Καίσαρας” το 2015.

Διαφήμιση - Advertisement