Διαφήμιση - Advertisement
ΠΟΕΔΗΝ: Θετικές στον κορωνοϊό δύο εργαζόμενες στον «Ευαγγελισμό» - Gkourou.com ΠΟΕΔΗΝ: Θετικές στον κορωνοϊό δύο εργαζόμενες στον «Ευαγγελισμό»

ΠΟΕΔΗΝ: Θετικές στον κορωνοϊό δύο εργαζόμενες στον «Ευαγγελισμό»


Διαφήμιση - Advertisement
 
 
Δύο νέα κρούσματα του κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε εργαζόμενες στον τομέα καθαριότητας έθεσαν σε συναγερμό το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός". Σε ακόμη δύο νοσοκομεία, στη Χαλκίδα και τη Θήβα, τέθηκαν σε κατ' οίκον απομόνωση υγειονομικοί υπάλληλοι, καθώς ήρθαν σε επαφή με θετικά κρούσματα, σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).
Η ΠΟΕΔΗΝ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς, όπως αναφέρουν τα μέλη της "υπάρχει υπερβολική χαλάρωση στα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊο". Όπως αναφέρουν τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΕΔΗΝ, δύο καθαρίστριες βρέθηκαν θετικές στο κορωνοϊό στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός:
"Δουλεύουν με σύμβαση και ήρθε η μια από ταξίδι στη Ρουμανία και η δεύτερη φιλοξενεί σπίτι της συγγενικό πρόσωπο που ήρθε από Αλβανία. Δούλευαν στο Νοσοκομείο χωρίς ιδιαίτερες προφυλάξεις, έως ότου διαγνωσθούν. Πάνω από 200 συνάδελφοι και ασθενεις ήρθαν έμμεσα ή άμεσα σε επαφή. Γίνονται τεστ στις επαφές τους, ευτυχώς μέχρι τώρα είναι όλα αρνητικά. Φαίνεται ότι είναι θετικός, ο σύζυγός της μιας καθαρίστριας, που είναι και αυτός εργαζόμενος στη καθαριότητα".
Πηγή : newsit.gr

Διαφήμιση - Advertisement