8 λέξεις spoiler: Μάθετε πρώτοι τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς!

8 λέξεις spoiler: Μάθετε πρώτοι τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 Το πράσινο φως έχει πάρει για δεύτερο κύκλο την ερχόμενη σεζόν το ερωτικό - πολιτικό θρίλερ του ΣΚΑΪ  και οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές. 


Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Σμαράγδα, η οποία βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση εξαιτίας του εθισμού της στη χαρτοπαιξία.


Η ίδια, σύμφωνα με το Mytv δεν θα αργήσει να ζητήσει βοήθεια από τον Άκη Αρώνη, ο οποίος όμως προχωρά σ' έναν σκληρό εκβιασμό!
Από τον πρώτο κύκλο του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ «8 λέξεις» έχουμε δει πολλούς από τους ήρωες να κουβαλούν μυστικά και άλλους να αναμετριούνται με τα πάθη και τις αδυναμίες τους.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει η Σμαράγδα, η οποία, όπως έχουμε παρακολουθήσει, είναι εθισμένη στη χαρτοπαιξία και παρά τις προειδοποιήσεις των κοντινών της ανθρώπων, του Σίμου και του Λουκά, δεν σταματά.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι οικονομίες χρόνων να εξαφανίζονται και η ίδια να βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής αφού δεν μπορεί πια να καλύψει τις -υποχρεώσεις της και να πληρώσει τις μοδίστρες στο ατελιέ της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Mytv», στα καινούργια επεισόδια, που θα αρχίσουν να προβάλλονται από το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, η Σμαράγδα αποφασίζει να ζητήσει δανεικά από τον Άκη Αρώνη.
Ωστόσο, ο ισχυρός άντρας δεν διστάζει να προχωρήσει σε έναν σκληρό εκβιασμό. Συγκεκριμένα, της λέει σε έντονο τόνο πως είναι διατεθειμένος να της δώσει δανεικά μόνο υπό έναν όρο: να χωρίσει με τον Σίμο κα να τον διώξει από το σπίτι!
cΗ Σμαράγδα λοιπόν, δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός πως ο άντρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση, και απέκτησε μαζί του ένα παιδί της φέρεται με αυτόν τον τρόπο.
Στη συνέχεια, η γυναίκα διακόπτει κάθε συζήτηση μαζί του και απλά βλέπει να βυθίζεται όλο και περισσότερο στα χρέη της ενώ, όπως όλα δείχνουν, πολύ σύντομα θα χάσει και το ατελιέ της.
cΑργότερη ο Λουκάς, μη μπορώντας να βλέπει τη Σμαράγδα σε αυτή την κατάσταση, αποφασίζει να αναλάβει δράση.
Σε πρώτη φάση πηγαίνει στον Μιλτιάδη και του ζητάει δανεικά προκειμένου να τη βοηθήσει. Εκείνος, όμως, αρνείται να του δώσει θεωρώντας ότι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της συζύγου του, Κατερίνας που έκανε άσκοπα αγορές.
cΚι ενώ η κατρακύλα της Σμαράγδας συνεχίζει ο Άκης δεν χάνει ευκαιρία να τη μειώνει με κάθε τρόπο.
Άραγε, ποια θα είναι η κατάληξη της γυναίκας; Θα καταφέρει να σωθεί έστω και την τελευταία στιγμή;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ