Διαφήμιση - Advertisement
Θανατηφόρο τροχαίο στην Αργυρούπολη με θύμα 43χρονο – Αυτόπτες μάρτυρες αναζητούν οι συγγενείς - Gkourou.com Θανατηφόρο τροχαίο στην Αργυρούπολη με θύμα 43χρονο – Αυτόπτες μάρτυρες αναζητούν οι συγγενείς

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αργυρούπολη με θύμα 43χρονο – Αυτόπτες μάρτυρες αναζητούν οι συγγενείς


Διαφήμιση - Advertisement


Θανατηφόρο τροχαίο έγινε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Αργυρούπολης (στο ρεύμα προς Αθήνα). Θύμα του τροχαίου ήταν ένας οδηγός μοτοσικλέτας, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε ηλικία 43 ετών.

Οι συγγενείς του αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, ενώ όποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλείται από τις Αρχές να επικοινωνήσει με το Α' Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής (τηλ: 2109608000).
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα notia.gr, η μηχανή του άτυχου άνδρα, που φορούσε το κράνος του, φέρεται να ξέφυγε από την πορεία της, να χτύπησε σε κολόνα φωτισμού, στη συνέχεια να σύρθηκε για πολλά μέτρα στο οδόστρωμα και να κατέληξε πάνω σε προπορευόμενο αυτοκίνητο.
Ο εκλιπών ήταν ιδιοκτήτης καφέ στο Κουκάκι και πολύ αγαπητός στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν το τροχαίο είχε πάει σε κατάστημα με είδη κάμπινγκ, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και επέστρεφε στο μαγαζί του.
Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στο 3ο Νεκροταφείο Αθηνών.

Διαφήμιση - Advertisement