Διαφήμιση - Advertisement
Καιρός: Καύσωνας με 42άρια από εβδομάδα - Δείτε τις περιοχές με τις υψηλές θερμοκρασίες - Gkourou.com Καιρός: Καύσωνας με 42άρια από εβδομάδα - Δείτε τις περιοχές με τις υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Καύσωνας με 42άρια από εβδομάδα - Δείτε τις περιοχές με τις υψηλές θερμοκρασίες


Διαφήμιση - Advertisement


Ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες: 40άρια στη Λάρισα  - Ο καιρός προβλέπεται ιδιαίτερα ζεστός, τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου Καύσωνας προ των πυλών!
Λίγες μόνο ημέρες πριν εκπνεύσει ο μήνας Ιούλιος ο υδράργυρος προβλέπεται να παρουσιάσει σημαντική αύξηση, φτάνοντας σε αρκετές περιοχές μέχρι και τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Η σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται το τελευταίες τρεις ημέρες του Ιουλίου, 29-30-31,  σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των μετωρολόγων.
Ο υδράργυρος δείχνει να παίρνει την ανηφόρα για αρκετά 24ωρα, με την άνοδο να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή στην ανατολική -κυρίως- Ελλάδα, με τον υδράργυρο να προσεγγίζει ή και να ξεπερνά ελαφρώς, ακόμα και τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Με αυτά τα δεδομένα, προβλέπεται ένα «φινάλε» Ιουλίου με καύσωνα διαρκείας.
Παρακολουθήστε στον πίνακα που ακολουθεί  την  άνοδο της θερμοκρασίας, σύμφωνα με τις τάσεις καιρού για τις 29 Ιουλίου - 42 βαθμοί σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα


Διαφήμιση - Advertisement