Διαφήμιση - Advertisement
Νέες καταγγελίες- σοκ για την 33χρονη από τη Θεσσαλονική - Gkourou.com Νέες καταγγελίες- σοκ για την 33χρονη από τη Θεσσαλονική

Νέες καταγγελίες- σοκ για την 33χρονη από τη Θεσσαλονική


Διαφήμιση - Advertisement


Νέες καταγγελίες- σοκ βλέπουν το φως της δημοσιότητας από δύο γυναίκες για την 33χρονη που ήδη βρίσκεται στη φυλακή για την απαγωγή της 10χρονης μαθήτριας στην Θεσσαλονίκη με τους αστυνομικούς να  προσπαθούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος…

‘Oπως αποκαλύπτει η κυριακάτικη εφημερίδα «Real News»  δύο γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη, προσήλθαν στην Ασφάλεια, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της 33χρονης και  υποστήριξαν ότι τις παρέσυρε στο διαμέρισμά της ….και αφού τις νάρκωσε τις κακοποίησε σεξουαλικά.
Οι καταγγέλλουσες υποστηρίζουν πως στο πλαίσιο της γνωριμίας τους βρέθηκαν στο σπίτι της 33χρονης – όπου πιθανότατα τις νάρκωσε… ρίχνοντας κάτι στο ποτό τους – και στη συνέχεια …. τις βίασε. Ακόμη διερωτώνται μήπως όλα αυτά βιντεοσκοπήθηκαν.
Οι Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσπαθούν να δουν τι μπορεί να διασωθεί από τον υπολογιστή της 33χρονης, τον οποίο και διέλυσε πριν την συλλάβουν. Ψάχνουν να δουν αν εμπλέκεται σε κυκλώματα διακίνησης πορνογραφικού υλικού.

Διαφήμιση - Advertisement