Διαφήμιση - Advertisement
Μάτι: Το μοιραίο οικόπεδο όπου κάηκαν 26 άνθρωποι - Τι λέει η ιδιοκτήτρια δύο χρόνια μετά την τραγωδία - Gkourou.com Μάτι: Το μοιραίο οικόπεδο όπου κάηκαν 26 άνθρωποι - Τι λέει η ιδιοκτήτρια δύο χρόνια μετά την τραγωδία

Μάτι: Το μοιραίο οικόπεδο όπου κάηκαν 26 άνθρωποι - Τι λέει η ιδιοκτήτρια δύο χρόνια μετά την τραγωδία


Διαφήμιση - Advertisement


Βαθιά χαραγμένα στη μνήμη έχουν μείνει όσα συνέβησαν στο «οικόπεδο Φράγκου» στο Μάτι, 20 μόλις μέτρα από τη θάλασσα. Εκεί 26 κατά τη διάρκεια της φωτιάς, άνθρωποι έτρεξαν για να σωθούν από τις φλόγες, όμως δυστυχώς εγκλωβίστηκαν χωρίς έξοδο κινδύνου.
Η ιδιοκτήτρια του μοιραίου οικοπέδου μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε τις τραγικές εκείνες στιγμές. «Ο σύζυγός μου άνοιξε διάπλατα και τις πόρτες και φωνάζει στους ανθρώπους να τρέξουν προς το γκρεμό να σωθούν… Μακάρι να είχα σώσει και τους 102» λέει η Χριστιάνα Φράγκου.
«Δεν υπάρχει παραλία από κάτω, είναι βραχώδης γκρεμός. Δεν έκλεισα καμία πρόσβαση, δεν είχα κανέναν λόγο. Άνοιξα για να σώσω. Οι επόμενοι άνθρωποι απλώς δεν πρόλαβαν» αναφέρει η ιδιοκτήτρια του οικοπέδου.
«Όταν φτάσαμε στον γκρεμό, σε δευτερόλεπτο χάσαμε το φως της ημέρας. Η εικόνα είναι σαν την καταστροφή της Σμύρνης, αλλά χωρίς τη σφαγή. Αλλά με ένα κοινό, την υφαρπαγή της ιδιοκτησίας μας» προσθέτει η κ. Φράγκου.

Διαφήμιση - Advertisement