Διαφήμιση - Advertisement
Κορινθία: Μαίνεται η φωτιά στις Κεχριές – Αναφορές για 10 σπίτια καμένα! Στις φλόγες πυροσβεστικό όχημα (video) - Gkourou.com Κορινθία: Μαίνεται η φωτιά στις Κεχριές – Αναφορές για 10 σπίτια καμένα! Στις φλόγες πυροσβεστικό όχημα (video)

Κορινθία: Μαίνεται η φωτιά στις Κεχριές – Αναφορές για 10 σπίτια καμένα! Στις φλόγες πυροσβεστικό όχημα (video)


Διαφήμιση - Advertisement


Συνεχίζεται η δύσκολη μάχη με τη φωτιά στις Κεχριές στην Κορινθία, η οποία ήδη έχει κατακάψει μεγάλο μέρος της περιοχής.
Εξαιτίας της φωτιάς εκκενώθηκε και ο οικισμός Άγιος Ιωάννης. Αυτός είναι ο έκτος οικισμός που εκκενώνεται στην Κορινθία.

Οι κάτοικοι των οικισμών Άγιος Κωνσταντίνος, Γαλατάκι, Δήμες και Αλαμάνο έχουν μεταφερθεί με λεωφορεία αλλά και δικά τους μέσα σε ασφαλές μέρος κοντά σε παραλιακή περιοχή, ενώ εκκενώθηκαν και τα Αθίκια.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στην περιοχή επιχειρούν 236 πυροσβέστες, 54 οχήματα, 15 ομάδες πεζοπόρων 6 ελικόπτερα και 4 αεροπλάνα.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας Αθίκια έχουν καεί περίπου 10 σπίτια! Χτες είχε γίνει γνωστό ότι κάηκε ολοσχερώς κάηκε σπίτι στο Αλαμάνο. Μάλιστα όπως ανέφερε στο MEGA η φωτιά τώρα βρίσκεται στα 100 μέτρα από το χωριό.
Η μάχη των επίγειων δυνάμεων ήταν ονύχτια και δύσκολη  ενώ σημαντική είναι και η συμβολή των Αστυνομικών της Κορινθίας.


Διαφήμιση - Advertisement